Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eyüpspor’a ceza yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararlarını açıkladı. PFDK’nın kararına göre, Caner Erkin’e 6 maç ceza verilirken, teknik direktör Arda Turan da bir maç ceza aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

PFDK kararlarını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun sitesinde yayınlanan kararlar doğrultusunda PFDK, Eyüpsporlu Caner Erkin’e 6 maç ceza verdi.

Trendyol 1. Lig’de Eyüpspor’un son oynadığı Bodrumspor maçında Caner Erkin’in maçın hakemine karşı hakareti ve kırmızı kartından dolayı 3 maç ceza verilirken, 19 bin 500 TL de para cezası aldı.  PFDK’nın kararlarına göre, aynı mücadele Caner Erkin’in müsabaka temsilcisine yönelik hakaretleri nedeniyle 3 maç ceza verildi ve tecrübeli oyuncunun 6 maçta takımını yalnız bırakacağı açıklandı.

ARDA TURAN’A DA CEZA

PFDK Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a ceza verildiğini açıkladı. PFDK tarafından yapılan açıklamada Turan’ın Bodrumspor- Eyüpspor maçının devre arasında sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı 19 bin 500 TL para cezası ve maçın hakemine sportmenlik dışı hareketlerinden dolayı da bir maç ceza almasına karar verildi.