Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Faiz kararı sonrası altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 Kocaeli altın fiyatları… Gram altın ne kadar?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın kasım ayı faiz kararı sonrası, altın piyasası canlandı. Oklar yukarı yöne dönerken Kocaeli altın fiyatları merak edildi. İşte güncel seviyelere dair detaylar…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın

Her dönemde güvenli liman olarak görülen altın, son dönemlerde kafaları karıştırmaya başladı. Faiz kararları, kur farkı derken rekor seviyelere yükselen altın fiyatları, arama motorlarında sık sık sorgulanmaya başlandı.

Son olarak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın verdiği 500 baz puanlık faiz artırımı kararından etkilenen altın, yeniden hareketlendi. Ons tarafında yaşanan artış, diğer altın türlerinin fiyatlarını da etkiledi.

Özellikle gram altında yükselişin devam edeceği öngörülürken Kocaeli altın piyasasına ilişkin son rakamlar kamuoyu ile paylaşıldı.

ONS ALTIN YENİDEN YÜKSELDİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın bir kez daha 500 baz puanlık artırıma gitmesi, ons altını direkt etkiledi. Beklentilerin üzerinde gelen artırımın kararının ardından yeniden yükselişe geçen ons altın, yakın takip altına alındı.

Faiz kararlarının yanı sıra dolar kurundan da etkilenen ons altın, hızla bin 995 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bir süredir dalgalı grafikler sergileyen ons altın, yeni güne de hareketli başladı. 25 Kasım 2023 saat 11:00 itibari ile ons altın fiyatları şu şekilde açıklandı:

  • Ons altın satış fiyatı: 2.002,77 dolar
  • Ons altın alış fiyatı: 2.001,77 dolar

KOCAELİ ALTIN FİYATLARI 25 KASIM 2023 GÜNCEL

Ons altında ve dolar kurunda gözlenen yukarı yönlü hareketler, diğer altın türlerini de doğrudan etkiledi. Bir süredir dalgalı grafiklerde çizen altın fiyatları, bugüne de hareketli başladı.

Bir düşüp bir yükselen altın fiyatları yatırımcılar ile potansiyel yatırımcıların kafalarını karıştırdı. Güncel seviyeleri merak edenler için Kocaeli altın piyasasından net rakamlar geldi. 25 Kasım Cumartesi günü şu saat itibari ile geçerli olan güncel altın fiyatları şu şekilde:

  • Gram altın satış fiyatı: 1.858,26 TL
  • Çeyrek altın satış fiyatı: 3.106 TL
  • Yarım altın satış fiyatı: 6.214 TL
  • Tam altın satış fiyatı: 12.331,05 TL
  • Cumhuriyet altını satış fiyatı: 12.377 TL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…