Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Faizsiz Evlilik Kredisi SON DAKİKA: 150 Bin TL Evlilik Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır? Faizsiz Evlilik Kredisi Şartları 2024! 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru EKRANI

Yeni evlenecek çiftlere müjdeler peş peşe geldi. Milyonlarca gencin dört gözle beklediği Faizsiz Evlilik Kredisi şartları belli oldu. Evlilik yolundaki gençlere 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi detayları netleşti. Faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihleri açıklandı. Peki, 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz evlilik kredisi şartları 2024..

Yeni evlenecek çiftlere müjdeler

Faizsiz evlilik kredisi son dakika gelişmesi geldi. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihleri açıklandı. Nikah masasına oturacak gençlere 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi teklifi az önce geldi. Aile ve Gençlik Fonu’nda yeni süreç resmen başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihlerini açıkladı. Milyonlarca gencin iple çektiği 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru nasıl yapılır sizler için derledik. İşte 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru ekranı ve şartlar..

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU

Faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihi 15 Şubat 2024 olarak açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Programdan yararlanmak isteyenlerin Bakanlığımızın evlilik öncesi sunacağı eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanmaları ve evlenmelerinin ardından sunulacak eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı taahhüt etmeleri gerekiyor” dedi. 150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvurusu yapacak olan gençlerin aile.gov.tr sitesini kullanacağı açıklandı.

AİLE VE GENÇLİK FONU BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları açıklayan Bakan Göktaş, “Deprem bölgesi için şartları özellikle esnettik farklı tutuyoruz. Gençlerimizin hem evlilik hayallerine hem de farklı projelerine destek olmayı hedefledik. Aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. İlerleyen süreçte ise programı tüm gençlerimizi kapsayacak şekilde bütün Türkiye’de yaygınlaştıracağız. Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak. Fonda biriken para ile orantılı şekilde süreci yürüteceğiz. Programdan yararlanmak isteyenlerin Bakanlığımızın evlilik öncesi sunacağı eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanmaları ve evlenmelerinin ardından sunulacak eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı taahhüt etmeleri gerekiyor” dedi. Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN