Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon!

16. Sekapark Güreşleri’nin yıldızı Karamürselli Sinan Yıldız’dı. Fanatik Kocaelispor taraftarı genç pehlivan, Manavgat ve Gaziantep Şahinbey’den sonra Sekapark’taki lig güreşinde de Küçük Orta Büyük Boyda şampiyon oldu ve çok büyük bir başarıya imza attı.

Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon!

LİG GÜREŞLERİNDE BİR İLK

İlimizde uzun yıllardır güreşen, Güreş Antrenörü Karamürselli Erkan Ertan’ın çırağı olan Sinan Yıldız bu sezona tek kelime ile damga vuruyor. Karamürselli genç pehlivan Sinan Yıldız, Manavgat ve Gaziantep Şahinbey’den sonra Sekapark’taki lig güreşinde de finalde kentlisi Oğuzhan Ünal’ı mağlup etti ve üst üste 20 müsabakasını da kazanarak şampiyon oldu. CW Enerji Güreş Ligi’nde bir ilki başaran ve üst üste 3 güreşte de ilk sırada yer alan Sinan Yıldız çok büyük bir başarıya imza attı.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ SPORCUSU

9 yaşından beri güreşen ve geride bıraktığımız sezonu sakatlığı nedeni ile istediği gibi geçiremeyen yıldız sporcu yeni sezonda fırtına gibi ediyor. Karamürsel Belediyesi pehlivanı, Kırkpınar’ın da mutlak favorisi olan Küçük Orta Büyük Boy pehlivanı Sinan Yıldız, 2 yıl önce Kırkpınar’da göz kamaştıran bir diğer Karamürselli Mert Altın’dan sonra altın kemeri Pehlivanlar Diyarı Karamürsel’e getirmek istiyor. Ustası Erkan Ertan, Sinan’ın çok yetenekli, teknik ve kuvvetli bir sporcu olduğunu belirterek Sinan Yıldız’ın uzun yıllar boyunca Karamürsel’i ve Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 1 Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 2 Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 3 Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 4 Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 5 Fanatik Kocaelisporlu, Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız yine şampiyon! - Resim : 6

Kaynak: Erdem Övüç