Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Faniler’ tarikatı geliyor! Özgü Namal ve Özcan Deniz hayranları için geri sayım başladı… Kızıl Goncalar için son saatler

Seneler sonra ekranlara geri dönen Özgü Namal ile Özcan Deniz, hayranlarının yüzlerini güldürdü. ‘Kızıl Goncalar’ isimli dizi için bir araya gelen ikilinin uyumları şimdiden merak konusu olurken dizinin ne zaman başlayacağı da arama motorlarına konu oldu. İşte yeni diziye dair tüm detaylar…

Seneler sonra ekranlara geri

Senelerce ‘eylül ayı’ olarak bilinen yeni dizi tanıtım süreci, son birkaç yıldır reyting rekabetinin de etkisi ile yeniden düzenlendi. Eylül ayında yeni sezonları ile izleyicilerinin karşılarına çıkan mevcut dizilerin yanı sıra bazı yeni projeler de aynı ay içerisinde izleyicinin beğenisine sunuldu. Eylül ayını takip eden diğer aylarda da yapım şirketlerinin ve kanal yönetimlerinin yeni diziler için harekete geçtikleri görüldü.

Birkaç yıldır sezon ortasında yarışa dahil olan yeni dizilerin farklı farklı serüvenlerine şahitlik edilirken bu sezonun sürprizi de ‘Kızıl Goncalar’ isimli yeni proje oldu. Sene sonuna doğru duyurulan ve senelerdir ekranlarda olmayan Özgü Namal ile Özcan Deniz’i bir araya getiren yeni dizi, milyonları oldukça heyecanlandırdı.

Uzun bir süre önce setlerden ayrılan ve ailesi ile birlikte İstanbul’dan taşınarak farklı bir hayat yaşamaya karar veren Özgü Namal, geçtiğimiz yıllarda eşini kaybetti. Acı kaybın ardından çocukları ile birlikte İstanbul’a geri dönen ve bir süre sonra da Kızıl Goncalar’ın kadrosuna dahil olan Namal, kendisine hasret kalan hayranlarını oldukça sevindirdi. Namal’ın yanı sıra TV’de önemli projelere imza atan ancak uzun bir süredir yalnızca konserleri ile gündeme gelen Özcan Deniz de yeni dizisi ile yüzleri güldürdü.

Hazırlıkları aylardır devam eden Kızıl Goncalar, son dönemlerde arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve ne zaman başlayacağı, merak konusu oldu. İşte Kızıl Goncalar’a ilişkin tüm merak edilenler…

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN YAPIM ŞİRKETİ BİR KEZ DAHA DEVREDE

Farklı görüşlere ve yaşayış tarzlarına sahip olan ailelerin yaşantılarını konu alan Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Gold Film, son olarak Kızıl Goncalar ile gündeme geldi. Yeni projede de seküler ve muhafazakar yaşam tarzlarının anlatılacağı öğrenildi.

Özgü Namal’ın ‘Faniler’ isimli bir tarikatın dairesinde yaşayan ‘Meryem’ isimli karaktere hayat vereceği Kızıl Goncalar’da Özcan Deniz ‘çağdaş’ Psikiyatrist Levent karakterini canlandıracak.

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk fragmanı ile bir kesimin tepkisini çeken Kızıl Goncalar’ın ilk bölümüne saatler kaldı. Dizi, bu akşam saat 20:00’de Fox TV aracılığı ile izleyicinin beğenisine sunulacak.