Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FATİH ALTAY’DAN MERYEM ÜZERLİ’YE ‘HÜLYA AVŞAR SENİ GÖRÜNCE KISKANÇLIKTAN ÇATLAYACAK’ İDDİALARINA HÜLYA AVŞAR’DAN YANIT! FATİH ALTAYLI HÜLYA AVŞAR OLAYI NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde, Fatih Altaylı’nın, programında Hülya Avşar’dan önce konuk ettiği Meryem Uzerli’ye “Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak” demesi konuşulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde, Fatih Altaylı'nın,

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hürrem Sultan’ rolüyle tanınan Meryem Uzerli, kısa süre önce Hülya Avşar’ın YouTube programına katıldı. Avşar’ın “Seninle neden evlenmiyorlar?” sorusu, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri aldı.

Ayrıca, Fatih Altaylı’nın da Hülya Avşar’dan önce programına konuk ettiği Meryem Uzerli’ye “Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak” demesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

‘KISKANMADIM AKSİNE BAYILDIM’

Evlilik sorusuyla ilgili eleştirilere maruz kalan Hülya Avşar, ardından Fatih Altaylı’nın sözlerinden sonra instagram hesabındanolayla ilgili açıklamalarda bulundu. Avşar, şu ifadeleri kullandı:

“Son üç-dört gündür ne kadar popüler olduk, değil mi? TT listesine girmişiz, trend videoların aranan konusu haline gelmişiz bile… Ekip olarak çok minnettarız. Sanırım bu ilginin altında, özellikle bazı sevimsiz yorumların da katkısı var… Her ne kadar duyarlılıkla yaklaşmaya çalışsam da, konuğum Meryem’le birlikte geçirdiğimiz sohbetten büyük keyif aldık. Sohbeti onaylatmak için özen gösterdik ve aldığımız olumlu geri dönüşlerle yayına çıktık.”

“Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimiz de sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum.”

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

27 Eylül Cuma gününün gelişiyle
Sıradaki Haber 27 Eylül Cuma Mesajları Yazılı Anlamlı! Resimli Cuma Mesajları 2024! WhatsApp, SMS, Facebook, Instagram En Yeni Cuma Mesajları