Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Erbakan, Hüseyin Ayaz’la görüşmüş!

Siyaset kulislerine bomba gibi düşen haber. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz baş başa görüşme gerçekleştirdi!

Siyaset kulislerine bomba gibi

Başiskele siyaseti bir süredir Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz’ı konuşuyor. Çünkü eski başkan Hüseyin Ayaz, yeniden belediye başkan adayı olmak istiyor. Ayaz, geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti’ye olan bağlılığını göstermek için milletvekili aday adayı olsa da beklenmedik farklı hamleler de yapabileceği konuşuluyordu.

GENEL BAŞKANDAN TEKLİF

İlçe siyasetinde bir süredir Hüseyin Ayaz’ın Yeniden Refah Partisinin Başiskele Belediye Başkan adayı olabileceği, hatta konuyla ilgili teklif dahi aldığı konuşuluyordu. Meğerse teklif teşkilatlardan değil, direkt Genel Başkan Fatih Erbakan’dan gitmiş.

RUBERU GÖRÜŞTÜLER

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kurban Bayramı öncesinde Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz’la ruberu bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Fatih Erbakan’ın, Hüseyin Ayaz’a çok önemli sözler sarf ettiği öğrenildi.

ARALARINDA GEÇEN DİYALOG

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Hüseyin Ayaz’a, “Başiskele’de belediye başkan adayımız olarak seni görmek istiyoruz” teklifini açık açık yaptığı öğrenildi. Hüseyin Ayaz’ın bu teklife ilk etapta, “Gönlümde yatan İzmit” demesi üzerine Fatih Erbakan’ın, “Son seçimlerde bizim en önemli yükselişi yakaladığımız bölgelerden biri Başiskele. Milli Görüş oyları burada yükselişte. Bu sebeple seni Başiskele’de değerlendirmek istiyoruz” dediği öğrenildi. Hüseyin Ayaz’ın da net kararını vermek için zaman istediği iddia edildi.