Fatih Galyan aday oluyor

MHP’li iş insanı Fatih Galyan İzmit Belediye meclisi üyesi aday adayı oluyor.

Fatih Galyan aday oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun yıllar siyaset yapan, kentin yakından tanıdığı iş insanı Fatih Galyan İzmit Belediye Meclisi için adat adaylığı başvurusu yapmaya hazırlanıyor. Cuma günü saat 19.00’da MHP İl binasına giderek başvurusunu tamamlayacak olan Galyan başvuru yapacağını şu sözlerle duyurdu:

TEŞEKKÜR ETTİ

“31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Mahalli İdareler seçiminde yerel yönetimleri vatan ve millet sevgisinin doğrudan ve en güzel şekilde gösterebileceği hizmet zemini olarak değerlendirdiğimden dolayı meclis üyeliği a. adaylığımın resmi sürecinin başlaması neticesinde davamıza yıllarca mücadele ettiğimiz il ve ilçe başkanlarına tüm yöneticilerine ocak başkanlarımıza sivil toplum örgütlerine değerli basınımıza ve beni takip eden halkımıza teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin.”

FATİH GALYAN KİMDİR?

1980 yılında Kocaeli İlinin Kartepe İlçesinin, Suadiye köyünde doğdu. Anne adı Havva, baba adı Hasan’dır. İki erkek ve İki kız olmak üzere dört kardeştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Eşi yüksek eczacıdır, adı Esin ve çocuklarının adı Kerem, Mehmet ve Miraç’ tır. Askerlik görevini Kırklareli’de tamamladı.

ÖĞRENİM HAYATI

İlkokulu Suadiye okudu. Ortaöğrenimini İzmit’te tamamladı. Liseyi Karadeniz Ereğli Teknik Lisesinde okudu. Sakarya Üniversitesi Makine Bölümünü bitirdi. Daha sonra İktisadi ve İdari Bilimlerde kariyer planı yapmak için Anadolu Üniversitesi İktisat ve daha sonra da Breyer Devlet Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra aynı üniversite de Liderlik Modelleri ile ilgili Yüksek Lisans yaptı. York Üniversitesinde Liderlik ile ilgili doktora programını tamamlamıştır. Halen Kosova Vizyon Üniversitesi Hukuk bölümünde okumaktadır. Satış ve Pazarlama, liderlik etme ve sağlık profesyonellerine sağlıkta pazarlama alanında eğitimler vermektedir.

İŞ HAYATI

Solmaz Gümrükleme Ltd. Şti. de Gümrük Müşaviri olarak çalıştı. Ford Otosan da Toplam Kalite Yöneticisi olarak çalıştı. Matilek İlaç Sanayinde Satış ve Pazarlama Yönetmeni olarak çalıştı. Atabay İlaç Sanayinde Satış ve Pazarlama Yönetmeni olarak çalıştı. Bayer İlaç Türkiye firmasında ÜTS olarak çalışmaktadır. İzmit Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yaptı. Biowell İlaç A.Ş. Satış Müdürlüğü yaptı. Halen RW Gayrimenkul Sahibidir.

SİYASİ HAYATI

Sakarya Üniversitesinde Ülkü Ocaklarına katıldı. MHP İzmit İlçe Başkanlığın da Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. MHP İzmit İlçe Başkanlığın da İlçe Başkan Vekili görevinde bulundu. MHP Kartepe İlçe Başkanlığı Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. MHP Kartepe İlçe başkanlığı İlçe Sekreterliği Görevinde bulundu. MHP Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. MHP Kocaeli İl Başkanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı. MHP Kocaeli İl Başkanlığı İl Başkan Vekili görevinde bulundu. MHP Kocaeli Millet Vekili A.Adaylığı Halen MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesidir.

Fatih Galyan aday oluyor - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ