Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Kurtoğlu açtı ağzını yumdu gözünü

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih Kurtoğlu, Kullarspor maçının ardından Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yaptı. Kurtoğlu sahipsiz bırakıldıklarını ifade etti ve verilen sözlerin tutulmadığını herkesin öğreneceğini ifade etti.  

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih

HİÇ KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR

Maça çok iyi hazırlandık ve karşılığında 3 puan aldık. Bu gencecik aslan parçalarının nasıl yok sayıldığını, verilen sözlerin nasıl tutulmadığını, yapılan adaletsizliklerin neler olduğunu herkes görecek. Bu çocuklar bir kuruş almıyor. İsmail Başkan cebinden veriyor, Fatih Kurtoğlu kız kardeşinin bileziklerini satıyor, emekli maaşımı alıyorum bu çocuklara böyle para vermeye çalışıyorum. İsmail Yılmaz belediyede çalışıyor cebinden veriyor. Bunu herkes bilecek. Bize hiç kimse sahip çıkmıyor. Ne halde olduğumuzu söylememize rağmen hiçbir siyasinin umurunda değiliz.

KİMSE NUTUK ATMASIN

Biz lige katılmıyorduk ve çekildiğimizi duyurduk. Bizleri aradılar “Siz katılın, size oyuncu ve maddi destek vereceğiz” dediler. Yukarıda kimse nutuk atmasın. Kullar’a yenilsek de rakibimizi yensek de konuşmayı yapacaktım. Çocuklar için birçok teklifi reddediyorum. Hepsi biliyor zaten. Maç ile ilgili ise… Burada en küçük bir hatamız olduysa herkesten özür diliyoruz. Büyüğümüzü, küçüğümüzü bilmesini, saymasını, sevmesini biliriz. Maç içinde bir şeyler olmuştur. Bu kaliteli maç için iki camiaya da teşekkür ediyor, kusurumuz olduysa herkes özür diliyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür