Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Kurtoğlu: Ne anlatırsak anlatalım karşı tarafa geçmiyor!

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih Kurtoğlu, Gölcükspor maçının ardından Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurtoğlu mücadelelerinden futbolcularını kutlarken, Kocaelispor projesi ile ilgili olarak “Ne anlatırsak anlatalım karşı tarafa geçmiyor” dedi.

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih

OYUN PLANIMIZ GENEL OLARAK TUTTU

Sözlerine 90 dakikanın analizi ile başlayan Kurtoğlu şu şekilde konuştu: Gölcük’ü birkaç kez izlemiştik. Maçta oyun planımız genel olarak tuttu. Rakibimizi neredeyse ceza sahamıza sokmadık. 1’i net olmakla birlikte 3 pozisyonumuz bulduk. Özellikle kaleci Mertcan’ın inanılmaz şekilde çıkardığı bir top var. İkinci yarı, gol yediğimiz zamana kadar Gölcük’ü yaklaştırmadık. Takım savunmasını, ara boşlukları, baskıları ikinci bölge savunması ile çok güzel savuşturduk.

KARAKTERLİ BİR GRUBA SAHİBİZ

Bir futbolcu yerde yatarken hakem oyunu başlatınca dengesiz yakalandık. Savunmaya çarpan top gol oldu. Bir de Emre’nin beklenmedik anda ve mesafeden çok şahane bir golü var. 2003-2004-2005’li çocuklarla oynuyoruz. Deneyimsiz bir takımız ama ne yaptığını bilen oynamaya çalışan, oyunu çirkinleştirmeyen, karakterli bir gruba sahibiz. Gölcükspor’a teşekkür ediyoruz. Burada en ufak bir olumsuzluk yaşanmadı. Maç çok temizdi. Bundan sonraki maçlarda Gölcükspor, Yuvacıkspor, tüm takımlara başarılar diliyoruz.

AJİTE ETMEK İSTEMİYORUM

Şuna üzülüyorum. Bu çocuklar her şeye rağmen çok düzgün mücadele ediyorlar. Bu işi fazla ajite etmek istemiyorum. Biz burada ne anlatırsak anlatalım karşı tarafa hiçbir şey geçmiyor. Ben bu çocuklara teşekkür ediyorum. Yenilmiş olabilirler. İlk gole kadar tam bir takım oyunu görüntüsü ve dayanışma içindeydiler.  Çok iyi mücadele ettiler. Her birine tek tek teşekkür ediyorum.