Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Kurtoğlu: Varsın desinler… Yine kanıtlayacağız!

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih Kurtoğlu Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurtoğlu kendileri için iki sezondur küme düşer diyenler için “Varsın desinler… Bu yıl da iyi bir takım olduğumuzu kanıtlayacağız” dedi.

Bu haberin fotoğrafı yok

CİDDİ RAKİPLERİMİZ OLACAK

Zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ifade eden Kurtoğlu şu şekilde konuştu: Yeni sezonda tüm takımlara başarı diliyorum. Gerçekten zor bir yıl bizi bekliyor. İlimizden, İstanbul’dan, Bursa’dan, Yalova’dan ciddi rakiplerimiz olacak. Ligin en genç ve bütçesi en düşük takımıyız. Ancak her şeyin para olmadığını son 2 senedir ispatladığımızı düşünüyorum. 

ASIL HEDEFİMİZ

Dediğim gibi… Bu sezon çok daha zor bir lig bizi bekliyor. Bu ligde genç futbolcular süre bulup oynarlarsa gelişimleri de o denli hızlanır. Bizim ilk amacımız buradan Kocaelispor’a 1 ya da 2 futbolcu kazandırıp A takım seviyesine çıkarmak. İşte o zaman büyük hedefe ulaşmış oluruz. 

BAL’IN AMACI

Tekrar ediyorum. 2004-2005-2006 doğumlu futbolcuların olduğu çok genç bir takımız.  Aralarına ağabeylik yapacak futbolcular serpiştirdik. Bence BAL’ın amacı da bu olmalı. Özellikle genç futbolculara bir şeyler söylemek istiyorum. İdeali olan gençlerimizin BAL’da oynaması kendilerinin gelişimlerini çok daha çabuk hızlandıracaktır. 

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Bu lig zevkli ve kaliteli bir lig. Bu sezonki bütçelere bakıldığında birçok 3. Lig hatta 2. Lig takımlarından daha bütçeli takımları BAL’da görebilirsiniz. Her zaman şunu söyledik. Kimseden korkmuyoruz,  kimseye de ukalalık yapmıyoruz. Kaliteli, seviyeli, ahlaklı, modern futbol oynamaya devam edeceğiz. 

ZORA TALİBİZ

Geçen sezonki kadromuzdan birçok arkadaşımız ayrıldı. Yeni kardeşlerimizi kısa zamanda adapte edip tempolarını yukarı taşıyıp her takıma Yuvacıkspor’un nasıl futbol oynadığını göstermek istiyoruz. Zora talip olmadıktan sonra üstlere talip olmanın bir anlamı da olmaz. Kocaelispor’un pilot takımıyız. Proje çok yeni olduğu için her şey oturmadı. Bu sezon ligde tutunup seneye çok daha farklı bir konumda olabiliriz. 

REKABETTE KALMAK İSTİYORUZ

Elimizden geldiğince genç kardeşlerimizi hazırlayıp Kocaelispor’a kazandırmak istiyoruz. Başta Engin ve Rafet başkanlarımıza, Aydın hocamıza, Yusuf hocamıza, destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu ligde maddi olarak inanılmaz bir denge farkı var. Özellikle Gölcük ve Gebze… İkisi de yıllarca profesyonel liglerde mücadele etmiş takımlar. Aralarında rekabette kalabilmek, oyunumuzla, coşkumuzla, kalitemizle cevap vermek istiyoruz. 

GEÇEN SEZONKİ GİBİ 

2 yıl bunu başardık, bu yıl da başarırsak Kocaelispor’a futbolcu kazandırırız diye düşünüyorum. Geç başladığımız için 1-2 hafta daha zamana ihtiyacımız olacak belki ama geçen sezonki gibi kimsenin beklemediği bir iş çıkarmak amacındayız. Belki deprem felaketi yaşanmasaydı bugün bu takım 3. Lig’de de olabilirdi. O günlerde transfer yapamayan tek takım bizdik. 2 oyuncu alabilseydik çok farklı şeyler olabilirdi. Sürekli “Bu sezon düşersiniz” söylemleri ile karşılaşıyoruz. Canları sağ olsun. Varsın söylesinler… Bu sezon da iyi bir takım olduğumuzu kanıtlayacağız.