Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Kurtoğlu: Yasin Özlü Yuvacık çıkmasın diye dua etti

Kısa bir süre önce Yuvacıkspor ile yollarını ayıran Fatih Kurtoğlu, Yuvacık Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün takımın üst lige çıkmaması için dua ettiğini belirtti.

Kısa bir süre önce

KRİTİK AÇIKLAMALAR

Yuvacıkspor ile çok başarılı sezonlar yaşayan ancak bütçe sıkıntısı nedeni ile kulübün lig hakkını devretmesi ile yolların ayrıldığı Fatih Kurtoğlu’ndan kritik açıklamalar geldi. Kurtoğlu, Özlü’ye bazı sorular yöneltti ve Özlü’nün Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Yuvacıkspor’un üst lige çıkmaması için dua ettiğini ifade etti. İşte Kurtoğlu’nun o soruları ve yorumları.

NEYİ AMAÇLADINIZ?

SORU 1: Sayın Özlü… Eyt‘li kardeşlerimiz için belediyede yapılan toplantıda emekli olmayanlara atama yapıp mobing uygulama kararı aldınız. Bizzat müdürleriniz aradı. Eyt’li kardeşlerimiz için RTE “İsteyen olur, istemeyen olmaz” demesine rağmen, başındaki emre uymayıp insanları tehdit edere neyi amaçladınız?

HAYVAN BARINAĞI KADAR DEĞERİ YOK MU?

SORU 2: Kışın antrenman yapamayan küçük çocuklarımız için yakın arkadaşların da “Şahidim” demesine rağmen 2023 yılında kapalı saha sözü verdin, sonra “Söz vermedim” diyerek bir çok insanı yalancı çıkarmaya çalıştın. Projenin hayvan barınağı kadar değeri yok mu? Evlatlarımız için, insan için yapılan yatırım boş değildir. Ama Sefo ve aşağıdaki sanatçılara ödediğin paralar boş ve vebaldir. Bizler millet olarak devletimiz için KDV de öderiz, 15 Temmuz’da oldu gibi can da veririz. Bu millete tepeden bakan, ötekileştiren kim varsa daha önce destek nasıl verdiysek, yanlışlarını da yüzüne söyleriz. Zira RTE “Haksızlık karşısında susmayın, karşınızda Cumhurbaşkanı’ da olsa korkmayın” demişti. Bir sohbetinde “Sessiz çoğunluğun sesi oluyorum, Yuvacıklı imajını sileyim” derken, Yuvacık elden gidiyor,isim isim yazarım gidenleri istersen.

KAPI KAPI DOLAŞIP FORMA SATTIM

SORU 3: Herkes biliyor ki maddi manevi 100’de 80 yükünü Fatih Kurtoğlu çekmesine rağmen 3 senedir sen ve arkadaşların bana “Yuvacıkspor BAL’a katılmasın” diye mahalle baskısı yaptınız. Bir gece seni de aradım, arkadaşların bana öyle baskı yaptı ki, sabah namazına kadar seccade başında bekledim, kalp ve baş ağrısı yüzünden, resmi de kankilerinden birine attım. Evimde elimle çamaşır yıkadım, eşimin altınlarını verdim, kapı kapı dolaşıp forma sattım. BAL’a öyle çıktı mahallemin takımı. Çocukların yüzüne “Utanmadan çıkmayın diye dua ettim” dedin. Derincesppr şampiyon oldu tebrik ettin. Olması geren bu. O zaman oyu da Derince’deki kardeşlerimizden istersin. Gerçi makamında “Onu da siyaseten yaptım” dedin.

O ZAMAN BAŞİSKELE BELEDİYESPOR’U DA LİGDEN ÇEKMELİSİN

SORU 4: Cemal Çağay ve Mehmet Karaosmanoğlu’nu mobing ve baskıyla emekli ettirdin. Eyt’li kardeşlerimize reva gördüklerini, “Hırsız” dediğin, ağza alınmayacak, küfür ve hakaretler ettiğin bir belediye personeline de uygulayacak mısın? Bu ismi şimdilik açıklamıyorum. Hangi gün, hangi tarih ve neden ona, bu hakaretleri ettiğini de ispatlarım. Dip not… Sayın Yasin Özlü, Yuvacıkspor için “Çıkmayın diye dua ettim” dedin. “BAL’a katılmayın” dememiş olsaydın şimdi yazacağımı yazma hakkım olmazdı. Başiskele Belediyespor, Süper Amatör Lig’e katılıyor. Ölüsü 900 bin lira harcanacak demektir ve hep dışarıdan transfer gelecek demektir. Ben de diyorum ki Yuvacık için “Ligden çekil” diyorsan, sen de “Tüm yönetimi belediyeden” olan takımı ligden çekmelisin. Belediyespor, amaca hizmet den bir kulüp olmaktan çıkmıştır. Harcanan tüm paraların bizzat takipçisi olacağım.