FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ? 23 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Kazandı?

Ünlü sanatçı Fatih Ürek'in sunduğu Gelin Görümce programında hafta boyunca en yüksek puanları toplamak isteyen gelinler ile görümceler yarıştı. 23 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek Gelin Görümce son bölüm haftanın kazanan gelin ile görümcesi 100 bin TL ödülü kaptı. Peki, Fatih Ürek İle Gelin Görümce bugün kim elendi? İşte yanıtı..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ? 23 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Kazandı?

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda yayına giren Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finali yayınlandı. Günün en yüksek puanını toplayan gelin 5000 TL ödül kazanırken hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin ile görümce 100 bin TL ödülü kapacak. Hafta boyunca rakiplerine fark açan gelin ile görümce 100 bin TL'lik büyük ödülü cebine koyacak. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce bugün kim elendi? Gelin Görümce 100 bin TL kim kazandı? İşte 23 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ?

23 Ağustos Cuma günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hem günün hem de haftanın bitişi yapıldı. Fatih Ürek İle Gelin Görümce Kübra, Fatma, Çiğdem ve Güllü arasında bugünün puanlaması yapıldı. 23 Ağustos Cuma günü Tavada Kakaolu Yaş Pasta yapan ÇİĞDEM 5000 TL ödül kazandı. Haftanın birincisi olan KÜBRA ile görümcesi MELTEM 100 bin TL ödülün sahibi oldu. En düşük puanlara sahip olan gelin GÜLLÜ ile görümcesi GÜLŞAH yarışmaya veda etti.

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ? 23 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Kazandı? - Resim : 1

23 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

KÜBRA : 11

FATMA : 14

ÇİĞDEM : 19

GÜLLÜ : 10

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ? 23 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Kazandı? - Resim : 2

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

KÜBRA : 69

FATMA : 63

ÇİĞDEM : 66

GÜLLÜ : 62

Kaynak: Şermin Temur