Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Ürek Gelin Görümce Puan Durumu 26 Eylül Perşembe: Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce Bugün Kim Birinci Oldu?

Gelin ile görümcelerin favori programı Fatih Ürek İle Gelin Görümce gün sonu geldi çattı. 26 Eylül Perşembe günü yayınlanan Fatih Ürek Gelin Görümce programında Solmaz, Fatma, Cemile ve Çiğdem gelinler 5000 TL için yarıştı. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce bugün kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Gelin ile görümcelerin favori

Now TV gündüz programları arasında yerini alan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında yeni gün start aldı. 26 Eylül Perşembe günü 69. bölümüyle izleyici karşısına çıkan programda 5000 TL günün ödülü oldu. Oldukça iddialı olan Solmaz, Fatma, Cemile ve Çiğdem arasında günün en iyi tabağını hazırlayan 5000 TL ödülün sahibi oldu. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce bugün kim birinci oldu? İşte Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu 26 Eylül Perşembe..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

26 Eylül Perşembe günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce birincisi belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz. Haftanın dördüncü günü yarışmaya devam eden Solmaz, Fatma, Cemile ve Çiğdem gelinler ile görümcelerinin ödül yarışı hız kesmedi. Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek puanlarını sıraladıktan sonra günün 5000 TL ödül kazanan gelini açıklanacak.

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU 26 EYLÜL 

SOLMAZ : 

FATMA :

CEMİLE :

ÇİĞDEM :