Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Ürek Gelin Görümce Yazgül Kimdir? Gelin Görümce Yazgül Bayat Kaç Yaşında, Nereli?

Gelin ile görümcelerin para ödülü için yarıştığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında yeni hafta başladı. Fatih Ürek 4 gelin ile 4 görümceyi yanına aldı ve yeni haftaya başlangıç yaptı. 7 Ekim Pazartesi günü yarışa katılan Yazgül Bayat hayatı merak edildi. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce Yazgül Bayat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin ile görümcelerin para

Her gün saat 16.15 olduğunda yeni bölümü yayınlanan Gelin Görümce programında maraton başladı. 7 Ekim Pazartesi günü birbirinden iddialı 4 gelin ile görümce para ödülü için sıraya girdi. Günün yemeğini en iyi şekilde yapan geline 5000 TL para ödülü Fatih Ürek tarafından takdim edildi. 7 Ekim Pazartesi günü tezgah başına geçen Yazgül Bayat kimdir merak edildi. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce Yazgül Bayat kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE YAZGÜL BAYAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Fatih Ürek İle Gelin Görümce yeni gelini Yazgül Bayat 44 yaşında. 6 çocuk annesi olan Yazgül’ü izleyiciler Esra Erol’un programından da tanıyor. Eşiyle ve eltileriyle yaşadığı sorunları anlatırken herkesi ioke eden Yazgül, “Eltilerimin yaşadığı o apartmana bir daha geri dönmem” dedi. Kendisinin güzelliği yüzünden kıskanıldığını söyleyen Yazgül, “Beni kıskanıyorlar çünkü tek suçum güzel olmak” diyerek iddiasını gösterdi. El lezzetine çok güvendiğini söyleyen Fatih Ürek Gelin Görümce yeni gelin Yazgül mutfak kariyerini bu hafta izleyeceğiz.