Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Ürek’le Gelin Görümce 7 Ağustos Çarşamba son durum ne? 7 Ağustos puan durumu ne oldu

Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasının 7 Ağustos Çarşamba gününe ait puanları ve sonuçları açıklanmış durumda. Bugün, yani 7 Ağustos 2024 tarihinde günün birincisi Kübra oldu ve 5.000 TL ödülü kazandı. Fatih Ürek’in beş puanı Kübra’ya verildi. Şirin, bu puanlama sonucunda 15 puan alırken, Fatma ise görümcelerden 12 puan aldı.

Fatih Ürek ile Gelin

Geçmiş bölümlerde en yüksek puanı alarak öne çıkan Kübra, bu hafta verilecek olan 100.000 TL ödülü için büyük bir avantaj sağladı. Şirin, Kübra’nın gerisinde kalmaya devam ederken, puan durumu ve sıralama bu şekilde şekillendi.

7 AĞUSTOS ÇARŞAMBA PUAN DURUMU NE?

Geçtiğimiz bölümde Şirin’in ön plana çıkması beklenirken, Kübra’nın yeniden 5.000 TL ödülü alması, Şirin ve Fatma’nın büyük ödül için yaptıkları planları alt üst etti. 7 Ağustos Çarşamba günü Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasının puan durumu sonucunda, gözler yalnızca iddialı yarışmacı Kübra’da değil, aynı zamanda Şirin’in alacağı puanlarda da olacak. Şirin’in bu bölümde alacağı puanlar, yarışmanın genel sıralamasını ve büyük ödül için şansını önemli ölçüde etkileyebilir. Şirin, geldiği günden beri iddialı söylemleri ve aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta da büyük ödülü kazanmayı hedefleyen Şirin, bugün günün birincisi olup 5.000 TL’yi kazanmak için harekete geçti. Hafta başında istediği sonuçları alamayan Şirin, 7 Ağustos Çarşamba günü Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasının puan tablosunda en yüksek puanı almak için strateji geliştirdi.

7 Ağustos Çarşamba günü Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasında yarışmacıların aldığı puanlar şu şekilde oldu:

  • Şirin: 3 puan
  • Özge: 1 puan
  • Kübra: 5 puan
  • Fatma: 4 puan