Fatma Kaplan Hürriyet: AK Partililerin bana desteği 2019 yılından fazla

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta TV ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet, “AK Partililerden 2019 yılından daha çok destek var” dedi.

Pazar günü sandık başına giderek kentlerimizi 5 sene emanet edeceğimiz isimleri seçeceğiz. Yerel seçimlere 4 gün kala Nokta TV İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ağırladı. Hürriyet kentimizin en çok seyredilen kanalı Nokta TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

SORULARI CEVAPLADI

Ebru Şimsek’in moderatörlüğünü yaptığı Seçime Doğru programına konuk olan İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevapladı.

‘Siyasette iddia koymak çok önemli’ diyen Fatma Kaplan Hürriyet, “Büyükşehir dahil 12 ilçede iddialıyız. Ama Derince, Körfez, Karamürsel, Başiskele, Kandıra ve Çayırova’yı AK Parti’nin kaybedeceğini düşünüyorum. Ülkenin durumu ortada. Yerel seçimde bununla ilgili bir tepki alacak AK Parti” dedi.

“YENİDEN REFAH İLE ANLAŞMADIK”

Hürriyet konuşmasının devamında Yeniden Refah Partisi ile ittifak yaptıkları iddialarına şu sözlerle cevap verdi: “Sürecin en başında birçok parti ile başında görşme yaptık. Ama tüm partiler kendi adaylarını çıkardı. Böyle bir durum yok.”

“İZMİT’İN ÇÖP SORUNU YOK”

İktidar partisinin ‘İzmit’te çöp toplama sorunu var’ iddialarına da cevap veren Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’te çöp sorunu yok. Yeni araçlar aldık, personel sayımızı arttırdık. Günde birkaç sefer yapıyorlar. Sadece yeni personeller biraz uyum sürecinde güzergahlardan dolayı zorlandı. Küçük yerlerde ara sokaklarda küçük araçlar kullanıyoruz. Yıllardır var zaten taksi çöp araçları” dedi.

“VİCDANLI AK PARTİLİLER BUNU GÖRÜYOR”

AK Parti’nin İzmit adayı Muharrem Tutuş’a tepkili olan AK Partililerin kendisine destek verdiğini ifade eden Hürriyet, “2019 yılında kendi adayları Sibel Gönül’e destek vermeyen AK Partililer vardı. Şu an 2019 yılından daha çok destek görüyorum. Araç kiralama meselesinde 350 milyon zarar verdi bana Muharrem Tutuş, vicdanlı AK Partililer bunu görüyor. Bu yüzden benim yanımda olanlar var” ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ