Fatma Kaplan Hürriyet: Doğalgazımızı kesmeleri ayaklarına dolandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta TV ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet, “750 bin lira doğalgaz borcumu yok. Siyasi sabotaj yaparak gazımızı kestiler ama ayaklarına dolandı” dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet: Doğalgazımızı kesmeleri ayaklarına dolandı

Pazar günü sandık başına giderek kentlerimizi 5 sene emanet edeceğimiz isimleri seçeceğiz. Yerel seçimlere 4 gün kala Nokta TV İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ağırladı. Hürriyet kentimizin en çok seyredilen kanalı Nokta TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

SORULARI CEVAPLADI

Ebru Şimsek’in moderatörlüğünü yaptığı Seçime Doğru programına konuk olan İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevapladı.

“KÖYLER ARASI ÇEKİŞMELER OLUYOR”

Seçim öncesi İzmitlilere son mesajlarını ileten Hürriyet, köylerle ilgili yeni yapacaklarını anlattı. Hürriyet, “Tarım Geliştirme Merkezi yapma projemiz olacak. Biz Karaabdülbaki’de üretici pazarı yaptık. Bir kahvaltı alanı yaptık oraya. Bazı köylerden bu yüzden tepki alıyoruz. Köyler arasında çekişmeler oluyor. ‘Bize yapmadınız’ diye. Yaptığımız ‘Çilek Köy, Lavanta Bahçeleri’ ile ilgili köylerin cazibesi arttı. Köylerimize daha birçok şey yapacağız” dedi.

“PARTİLER ÜSTÜ KARŞILIĞIM VAR”

Bekirpaşa bölgesinden kendine büyük bir desteğin olduğunu ifade eden Fatma Kaplan Hürriyet, “Yeşilova, Yenişehir, Mehmet Ali Paşa ve Bekirdere’de çok ciddi bir sahiplenme var. Çünkü benim hiçbir yaşam koşulum değişmedi. Hala Mehmet Ali Paşa’da kayınvalidem ile oturuyorum, makam aracım yok. İnsanlar bunu görüyor. Benim sahada partiler üstü bir karşılığım var.

“OLAĞANÜSTÜ SAHİPLENME”

Bu mahallelerin sokaklarını çok güzelleştirdik. Orayalara iyi yatırımlar yaptık. Vatandaşlar bunları görüyor ve 20 yılda iktidarın neden yapmadığını sorguluyor. Bekirpaşa bölgesinde bana karşı olağanüstü sahiplenme var” ifade etti.

“SİYASİ SABOTAJ”

Aidat borcu sebebiyle Belsa Plaza yönetiminin doğalgazlarını kesmesi hakkında konuşan Hürriyet şu sözlere yer verdi: “750 bin lira borcumuz yok. Sadece mart ayının ödenmesi gereken bir borcumuz var. Fadime Coşkun AK Parti’nin meclis üyesi adayı. Bu yaptıkları apaçık siyasi sabotajdır.

“AYLARCA ASANSÖRLERİMİZİ YAPMADILAR”

Belsa yönetiminde daha önce bir yöneticimiz vardı. Ama kendi yandaşlarına aldırdılar büyük kısmını. Bizim aylarca asansörlerimizi yapmadılar. Klima sıkıntısı yaptılar. Yaşar Kardaş Belsa’da yönetimdeydi.

“HİÇBİR ÜCRET ALMADIK”

Belsa’nın bir sürü borcu vardı. Bu borçların sorununu biz hep çözdük. AVM statüsünden çıkardık, iş merkezi yaptık orayı. AVM olduğu zaman güvenlik gerekiyordu. Bizim sayemizde borçlarını ödediler. Görevimiz olmadığı halde yönetimin tamiratlarını yaptık, hiçbir ücret almadık.

“VATANDAŞIMIZ BUNU GÖRDÜ”

Oy hakları çoğalınca bizi yönetimden çıkardılar. 1 aylık aidattan dolayı bizim doğalgazımızı kapattılar. Mart ayının tahakkuku bu. Bana kötülük yapmak istediler ama ayaklarına dolandı. Vatandaşımız bunu gördü ve bana destek olmaya devam ediyorlar.”

Kaynak: HABER MERKEZİ