Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan özür diledi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İzmitlilerden affını istedi. İşte nedeni…

Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan özür diledi!

İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet adaylığının netleşmesi sonrası telefon numarasını İzmitlilerle paylaşmıştı. Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla WhatsApp’ının bozulduğunu söyledi. Fatma Kaplan Hürriyet öte yandan yoğunluktan dolayı telefonlara da geç döndüğünü belirterek affını istedi.

“GÖNÜL KOYMAYIN”

İşte o paylaşımı: “Ne yazık ki uzun zamandır whatsapp hattım çalışmıyor ve gönderilen mesajları göremiyorum. Eğer whatsapp'tan mesaj gönderdiyseniz ve cevap verememişsem bilin ki okuyamadığım içindir. Bu konuda gönül koymayın lütfen. Mesajlarınızı normal SMS olarak iletebilirsiniz.

“20 YILDIR KULLANDIĞIM NUMARA”

Telefon numaram 20 yıldır kullandığım numaradır ve hiç değişmez. Telefon numaram vekillik dönemimde de başkanlığın ilk yıllarında defalarca sosyal medyada paylaştığım, aynı zamanda ”kısa mesaj olarak attığım, sosyal medyalarımda da kayıtlı olan numaradır.

“İLK FIRSATTA DÖNÜŞ YAPIYORUM

Ayrıca yoğun saha programları nedeniyle telefon aramalarına anında dönüş yapmakta zorlanıyorum. Ancak geç saatte de olsa ya da ilk fırsatta dönüş yapmaya çalışıyorum. Bu konuda da bu yoğun dönem için affınıza sığınıyorum. Saygılarımla.”

Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan özür diledi! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ