Fatma Kaplan Hürriyet'ten Nokta Gazetesi'ne özel açıklamalar: İftira yemeye şerbetliyiz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gazetemize yaptığı açıklamada, “Herkes bize sataşarak kendini tanıtmaya çalışıyor. Biz alıştık artık bu duruma, sürekli iftira yemeye şerbetliyiz” dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet'ten Nokta Gazetesi'ne özel açıklamalar: İftira yemeye şerbetliyiz
Kocaeli Haber - Fatma Kaplan Hürriyet'ten Nokta Gazetesi'ne özel açıklamalar: İftira yemeye şerbetliyiz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çöp araçlarının arızalı olduğuna dair iddialara cevap veren Hürriyet, “İyi ki İzmit Belediyesi var yoksa kim ne haber yapacak, kim nereye sataşacak?” dedi.

“BELGELER İLE AÇIKLADIK”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çöp araçlarında arıza olduğu yönündeki iddialara, "Hepsi şu anda kayıtlı, böyle bir durum söz konusu değil. Her zamanki gibi geçtiğimiz 5 yılda nasıl iftira yiyorsak, bu 5 yılda da devam ediyor. Zaten biz bunları belgeleri ile açıkladık, geçenlerde de belgeleri sunduk. İyi ki İzmit Belediyesi var yoksa kim ne haber yapacak, kim nereye sataşacak? Herkes kendi medyatik değerini bizim üzerimizden artırmaya çalışıyor.

“HAKLARINI YEMEM”

Bize sataşarak kendini tanıtmaya çalışıyor. Biz alıştık artık bu duruma, sürekli iftira yemeye şerbetliyiz. Biz belgeyle konuşuyoruz, birileri sürekli sözle, dedikoduyla, iftirayla konuşuyor. Dedikodu yerine lütfen belge çıkarsın herkes, sonuçta söz uçar yazı kalır demişler. Biz yaptığımız işten memnunuz, herkes bizden memnun ki halkımız bize oy verdi. Bizde o oylara layık olmak için sabahın bir köründen gecenin bir yarısına kadar bütün emekçi arkadaşlarımla birlikte emek veriyoruz, onlarında hakkını yedirmem.

“ALLAH’TAN VİCDAN DİLİYORUM”

Sürekli Fatma Kaplan Hürriyet'i ve İzmit Belediyesi'ni kötüleyen haberler onları da üzüyor onların da emekleri suistimal ediliyor. Dolayısıyla herkesi sağ duyuya davet ediyorum. Siyaset gelir geçer ama insanlık, vicdan çok önemli. Vicdansızların gönüllerine Allah'tan vicdan diliyorum" şeklinde yanıt verdi.

“VİCDANSIZ DEĞİLİZ”

Diğer ilçelerindeki çöp sorunlarını yayınlamaları hakkında ise, "Ara ara yayınladık ama oradaki emekçilere de haksızlık etmek istemiyoruz. Biz onlar kadar da vicdansız olamıyoruz ne yazık ki, çünkü Belediye Başkanları toplamaya gitmiyor o çöpleri emekçiler topluyor. Oradaki insanlara da haksızlık etmemek adına biraz usturuplu gitmeye çalışıyoruz. Bize iftira atanlar kadar vicdansız değiliz ne yazık ki.

“ACİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM”

Dolayısıyla arkadaşlarım ara ara tespit yapıyor yayınlıyorlar ama abartmamakta lazım. Aslında yapılmak isteneni de halkın gördüğünü düşünüyorum. Nasıl bir algı yönetmek istediklerini de halkın gördüğünü düşünüyorum. Halka da bunu anlattığımızı düşünüyorum. Bir şey bulamayan insanlarında bir dal otla, bir izmaritle siyaset yapmasını acizlik olarak görüyorum" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi