Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Sare’yi Türk futboluna kazandıran Hasan Alemdar’ın haklı gururu!

Galatasaray kadın futbol takımının İzmitli yıldızı Fatma Sare Öztürk’ü yetiştiren Teknik Direktör Hasan Alemdar futbolcusuyla büyük bir gurur yaşıyor.

Galatasaray kadın futbol takımının

KADIN FUTBOLUNUN LOKOMOTİFİ

Kadın futbolunda adeta bir marka olan, yetiştirdiği çok sayıda futbolcu ile kadın futbolunun lokomotifi haline gelen Teknik Direktör Hasan Alemdar, elinde büyüdüğü bir futbolcusuyla daha gurur duyuyor. İzmitli Fatma Sare Öztürk, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan tarihteki ilk Türk kadın futbol kulübü Galatasaray Petrol Ofisi ile tarihe geçti.

5 OLDU

Gülbin Hız, Ece Tekmen, Hilal Başkol ve Medine Erkan’dan sonra, Fatma Sare, Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen 5. futbolcumuz oldu. Hasan Alemdar Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada duygusal anlar yaşadı.

İLKOKULDA KEŞFEDİLDİ

Yetenek avcısı Alemdar, ilkokulda Fatma Sare’yi keşfettiklerini belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Fatma Sare’yi 5. sınıfta babası Mithat bey antrenmana getirdi. İlk başta güçlü ile fiziği dikkatimizi çekmişti. Kendisini proje okulumuz olan Gölcük Piri Reis ortaokulu kız futbol takımına aldık. Son derece azimli, fedakar ve istekli bir futbolcuydu. 4 yıl boyunca Doğantepe’den Gölcük’e geldi. İlk lisansı Gölcükspor’da çıktı. Derince ve Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nün ardından Trabzonspor’a verdik. 1 yıl sonra Galatasaray’a transfer oldu. U-15, 17 ve A Milli Takımın kadrolarında yer aldı. Allah ona şimdi de Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan takımın futbolcusu olmayı nasip etti.

ÇOK BAŞARILI SPORCULARIMIZ VAR

Bizden yetişen, ülkemizde elit takımlarda forma giyen, ulusal ve uluslararası başarıya sahip olan birçok sporcumuz var. Milli takımımızda antrenörlük de yapan Hilal Başkol başta olmak üzere Gülbin Hız, Ece Tekmen ve Medine Erkan’dan sonra Sare’miz Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen 5. futbolcumuz oldu. Hilal, Ece ve Gülbin altyapıdan itibaren bizlerle birlikteydi. O isimlerden birisi de Sare oldu. Medine’miz de bize sonradan katılmasına rağmen çok iyi bir performans göstererek üst düzey takımlara transfer oldu.

YOLU AÇIK OLSUN

Fatma Sare’nin maçını izlerken çok büyük bir heyecan yaşadık. Onun yaşadığı haklı mutluluğu paylaşıyoruz Tarihe geçen kızımız ile gurur duyuyoruz. Buradan Nokta Gazetesi aracılığıyla duyuruyorum. Kocaeli Kadın Futbol Kulübü Fatma Sare ile gurur duyuyor ve onu çok seviyor. Fatma Sare, kardeşlerine çok güzel bir rol model oluyor. Şu an size konuşurken gerçekten elim ayağım titriyor. Başka bir duygu yaşıyorum. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum yolu açık olsun.

YENİLERİ GELİYOR!

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü olarak 1. Lig’de mücadele edeceğiz. Hiç merak etmeyin, yeni Fatmalar yeni Eceler, yeni Hilaller, yeni Medineler, yeni Gülbinler ve niceleri geliyor. 15 ve 17 yaş milli takıma gönderdiğimiz kızlarımızdan karma bir takım oluşturduk. Rakiplerimizin yabancıları varmış, transferlere çok büyük paralar harcıyorlarmış, bizim için hiç önemli değil. Antrenör ekibime çok ama çok güveniyorum. İzmit’in Kızı Herkese Yeter diyeceğiz ve dedirttireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!