Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatura ödemelerine yeni destek! O kişilere 300 TL’ye kadar destek verilecek! Elektrik, doğal gaz, telefon…

Faturaları kabarık gelenler için yeni destek programları hayata geçirilmeye devam ediyor. Hem fatura takibinden kurtulmak hem de 300 TL’ye kadar destekten yararlanmak için 31 Aralık son tarih…

Faturaları kabarık gelenler için

Türkiye’de artan maliyetler sonrasında birçok kalemde zamlar üst üste geldi. Özellikle doğal az, elektrik ve telefon faturaları gibi birçok gideri artan vatandaşlar için çeşitli destek programları hayata geçirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğal gaz ve elektrik tüketim desteği gibi programlar ihtiyaç sahipleri için uygulanırken, bankalardan da bu desteklerden yararlanamayan kişiler için farklı kampanyalar duyuruldu. Albaraka Türk üzerinden bu kapsamda 300 TL’ye kadar destek verilecek.

FATURA ÖDEMLERİNE 300 TL DESTEK VERİLECEK!

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından mobil ve internet şubesi üzerinden otomatik ödeme talimatı veren kişiler için hem fatura takip etme derdi hem de her otomatik fatura talimatına 50 TL, toplamda ise 300 TL’ye varan Worldpuan kazanma şansı sunulacak.

Albaraka Türk müşterisi olanlar ‘’Fatura Talimatları’’ menüsü üzerinden yeni talimat vererek işlem yapabilmektedir. Verilecek otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında 300 TL’ye kadar Worldpuan kazanma imkanı sağlanacak. Müşteri olmayanlar ise ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ butonuna tıklayarak görüntülü görüşme ile süreci tamamlayarak fatura kampanyadan yararlanabilmektedir.

31 ARALIK SON BAŞVURU TARİHİ!

31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya, ilgili tarihler arasında verilecek her otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, toplamda ise 6 talimat ile 300 TL’ye kadar Worldpuan ödül kazanımı sağlanacak.

Otomatik fatura talimatları kampanya tarihleri içinde her bir fatura için en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekiyor. Albaraka Mobil veya internet bankacılığı üzerinden talimatların verilmesi gerekiyor.

KİMLER YARARLANABİLECEK?

Kampanya sadece yeni tanımlanacak otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacak. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilmesi halinde geçerli olmayacak. Ödüllendirme ise iki faz şeklinde yapılmaktadır. Yeni Albaraka Türk müşterisi olanlar veya mevcut müşteriler yeni fatura talimatları için kampanyadan yararlanabilecekler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı