Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı

TEM otoyolunun Körfez geçişinde yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması sonucu hafif ticari aracın da karıştığı trafik kazasında 1'i ağır 9 kişi yaralanırken kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Hidayet Uzbey idaresindeki 26 ET 034 plakalı yolcu otobüsü, Körfez Hereke mevkisinde önünde seyreden Güven Yılmaz idaresindeki 34 AC 7643 çekici plakalı tıra arkadan çarptı. Kazaya Recep Tuna idaresindeki 22 FM 620 plakalı hafif ticari araç da karıştı. Kaza nedeniyle otobüste bulunan yolcular savurulurken otobüs sürücüsü ise bulunduğu yerde sıkıştı.

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 1 SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza otobüste bulunan 8 yolcu olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılan ağır yaralı haldeki otobüs sürücüsü Hidayet Uzbey de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik bir süre aksadı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 2

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 3

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 4

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 5

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 6

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 7

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 8

Feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı - Resim : 9

Kaynak: HABER MERKEZİ