Feci kazada hayatını kaybeden hemşire toprağa verildi

Gölcük’te yaşanan olayda motosikletiyle seyir halinde olan hemşire 10 metrelik yükseklikten düşerek vefat etmişti. Başiskele’de bulunan özel bir hastane acil servis hemşiresi olarak görev yapan Selahattin Kubatoğlu, Samsun Terme’de toprağa verildi.

Feci kazada hayatını kaybeden hemşire toprağa verildi

Gölcük'te gece saatlerinde motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü ve arkasındaki arkadaşı, önce tellere çarptı sonra da yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından aşağı uçtu.

HEMŞİREYMİŞ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan iki yaralı arkadaştan hemşire olan S.K. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Samsun’a gönderildi. Kazada yaralanan diğer gencin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Samsun Terme İlçesi Yenidoğan Mahallesi sakinlerinden İbrahim Kubatoğlu’nun 2 çocuğundan biri olan Selahattin Kubatoğlu'nun cenazesi Terme Dörtyol Merkez Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şuayip aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ