Fener 41 Gücü’nden büyük başarı

İlimizin başarılı altyapı kulübü Fener 41 Gücü, U-17 takımıyla tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonası’na adını yazdırdı.

Fener 41 Gücü’nden büyük başarı

FİNALDE DERİNCE GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ GEÇTİLER

Gebze grubunda oynadığı 13 maçın tamamını kazanan, 69 gol atıp kalesinde 7 gol gören Fener 41, önce Gebze şampiyonu oldu. Kusursuz bir grup aşamasını başarıyla geçen temsilcimiz yükselme maçlarında da başarılı mücadelesini sürdürdü. Play-off aşamasının 1. turunda Hereke Yıldız gibi güçlü bir ekibi 4-0, ikinci turda Hacı Hızır Şafakspor’u 3-2, final maçında da Derince Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek Türkiye şampiyonasına katılan Fener 41 Gücü haklı bir sevinç yaşadı.

DOĞRU EKİPLE DOĞRU ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK

Fener 41 Gücüspor Teknik Sorumlusu Mürsel Türkyılmaz; “ Spor okullarından itibaren yetişerek 5 yıldır emek verdiğimiz sporcularımız pandemi sonrası iki dönemdir resmi müsabakalar oynuyor. İkinci sezonun sonunda Türkiye şampiyonasına gitmeyi başardık. Yardımcı Antrenör Semih Ağır, Kondisyoner Agit Şinik, Kaleci Antrenörü Emrehan Ceylan ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Başarı, doğru ekiple doğru çalışmanın ürünüdür. Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ