Fenerbahçe Ankaragücü maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? FB Ankaragücü muhtemel 11’ler

Fenerbahçe Ankaragücü maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? FB Ankaragücü muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine devam ediliyor. Lig lideri Fenerbahçe, 23. haftada MKE Ankaragücü'nü Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. İşte, maç öncesi detaylar:

Fenerbahçe ve MKE Ankaragücü Arasındaki Rekabet: Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, Türkiye'nin en üst düzey futbol ligi olan Süper Lig tarihinde 108. kez karşı karşıya gelecek. Bu rekabette Fenerbahçe'nin 69 galibiyeti bulunurken, Ankaragücü ise 11 kez galip gelmeyi başardı. Tarafların 27 maçında ise beraberlik yaşandı. İki ekip arasındaki bu mücadelede Fenerbahçe'nin gol sayısı 199 iken, Ankaragücü 72 golle karşılık verdi.

Lig Durumu: Fenerbahçe, 22 maçta elde ettiği 57 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. MKE Ankaragücü ise 28 puanla 9. sırada yer alıyor. Ligde üst sıralarda yer almak isteyen Fenerbahçe, evinde oynayacağı bu maçtan 3 puanla ayrılarak liderlik konumunu güçlendirmek istiyor.

İç Saha Performansı: Sarı-lacivertli ekip, bu sezon ligde evinde çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İç saha performansıyla dikkat çeken Fenerbahçe, rakip filelere 34 gol gönderdi.

Maç Bilgileri:

  • Tarih: 28 Ocak 2024, Pazar
  • Saat: 19:00
  • Stadyum: Ülker Stadyumu
  • Hakem: Cihan Aydın
  • Yayın Kanalı: beIN SPORTS 1

Fenerbahçe - MKE Ankaragücü mücadelesi, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı saat 19:00'da takip edebilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ