Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası MAÇ SAATİ: Fenerbahçe Ankaragücü Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? MKE Ankaragücü Fenerbahçe Muhtemel 11

Fenerbahçe Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası saati beklenmeye başladı. 27 Şubat Salı günü oynanacak Fenerbahçe vs MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maç kadrosu belli oldu. Peki, Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası saati..

Fenerbahçe Ankaragücü Ziraat Türkiye

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maç günü geldi Fenerbahçe deplasmanda MKE Ankaragücü karşılaşması için hazırlıkları tamamladı. Ankaragücü Fenerbahçe maçı izleyecek olan taraftarlar müsabaka saatine odaklandı. 27 Şubat Salı günü oynanacak Ankaragücü Fenerbahçe bilet tükendi. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası muhtemel 11..

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı 27 Şubat Salı akşamı saat 20.45’te başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ankaragücü vs Fenerbahçe maçı kupada 17. randevu yaşanacak. Ankaragücü ile Fenerbahçe takımları Türkiye Kupası’nda 17. kez kozlarını paylaşacak. Ligde 27 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 70 puanı olan Fenerbahçe ile 27 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 29 puanı olan MKE Ankaragücü müsabakası ATV ekranında yayınlanacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

İrfan Can, Mert, Bonucci, Becao, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Cengiz, Mert Hakan, Tadic ve Batshuayi

MKE ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11

Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Pedrinho, Tolga, Efkan, Cephas, Morutan, Ali Sowe