Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe aşkı Kocaelispor yorumlarını sildirdi

Kocaeli’de faaliyet göstermesine rağmen Kocaelispor’a sponsor olmayın Fenerbahçe’ye sponsor olan Safiport’un Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşıma gelen Kocaelispor yorumları silindi.

Kocaeli’de faaliyet göstermesine rağmen

Geçtiğimiz Pazar günün gerçekleştirilen Fenerbahçe Kongresinde mevcut başkan Ali Koç ile eski Başkan Aziz Yıldırım’ın listeleri yarışmış, seçimi mevcut başkan Ali Koç kazanmıştı. Ali Koç’un yönetiminde Kocaelilileri yakından ilgilendiren bir ismi de yer alıyor. Koç’un yönetiminde Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi de bulunuyor. Kocaeli’nin en önemli işletmelerinden birisi olan Safiport, Derince Limanı’nı işletiyor.

KOCAELİSPOR TARAFTARINDAN TEPKİ

Kocaelisporluların en doğal isteklerinden birisi olan Kocaeli’de faaliyet gösteren büyük işletmelerin Kocaelispor’a sponsor olması iken, Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi’nin Ali Koç’un listesinde olması ve Kocaelispor ile hiçbir sponsorluk anlaşması yapmaması taraftarın tepkisine neden oldu.

LİMAN HESABINDAN PAYLAŞTILAR

Kongre sonrası Safi Port limanın resmi sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda Hakan Safi’nin kongre sonrası açıklamaları yer aldı. Söz konusu paylaşımda, “Dün gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç’un Yönetim Kurulu’nda yer alan Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Hakan Safi’nin kongre sonrasındaki açıklamaları; “Yarın ilk kupamızı kaldıracağız. Bundan sonra girdiğimiz her yerde şampiyon olacağız” ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞIMLARI SİLDİLER

Safiport’un hesabından yapılan paylaşımlara Kocaelispor taraftarları tepki gösterdi. Bir taraftar “Bir kere de Kocaelispor’a sahip çıkın, hepiniz menfaat rüzgarındasınız” dedi. Bir diğeri ise “ Derince’ye ekmek yok, Fenerbahçe’ye kebap var” derken bir taraftar da “ Kocaeli’de ekmek yiyorsunuz ama Kocaelispor’a destek olmuyorsun” dedi. Tepkilerin gelmesi ile birlikte Safiport hesabı Kocaelispor ile ilgili gelen taraftar yorumlarını kaldırdı.