Fenerbahçe Beko AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

EuroLeague'in heyecan dolu 14. haftasında, Fenerbahçe Beko ile AS Monaco arasında oynanacak müsabaka için geri sayım başladı. İşte maçın merak edilenleri:

Fenerbahçe Beko, Dimitris İtudis'ten Sonra Yola Sarunas Jasikevicius İle Devam Ediyor:

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de oynadığı son iki maçta aldığı mağlubiyetlerin ardından başantrenör değişikliğine gitti. Dimitris İtudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, Litvanyalı başantrenör Sarunas Jasikevicius ile anlaşma sağladı. Jasikevicius'un liderliğinde sarı-lacivertli ekip, Monaco karşılaşmasıyla çıkış arayacak.

Fenerbahçe Beko'nun Sezona Bakış:

Bu sezon EuroLeague'de oynadığı 13 maçta 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, Monaco karşısında güçlü bir performans sergileyerek galibiyet hedefliyor.

Sakatlık Haberleri:

Sarı-lacivertli takımda Georgios Papagiannis ve Metecan Birsen, AS Monaco maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Beko - AS Monaco Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı, 15 Aralık Cuma (bugün) günü saat 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Canlı Yayın Bilgisi:

Zorlu mücadele, S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Maçı Hırvatistanlı hakem Tomislav Hordov, Litvanyalı hakem Gytis Vilius ve İtalyan hakem Michele Rossi üçlüsü yönetecek. EuroLeague'in heyecanı bu karşılaşmayla bir kez daha doruk noktasına ulaşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ