Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük maçında Fred oynayacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında, Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak müsabaka büyük bir heyecana sahne olacak. Milli aranın ardından başlayan lig mücadelesinde, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Maç, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, saat 19.00'da başlayacak ve mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Fenerbahçe'de sakatlık sorunları devam ederken, Djiku, Becao, Lincoln, Luan Peres ve Serdar Aziz bu maçta forma giyemeyecek.

Fred'in Durumu Belirsiz: Fenerbahçe Fatih Karagümrük Maçı Detayları

Fenerbahçe'de merakla beklenen isimlerden biri olan Fred'in maça yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertli takımın taraftarları, Brezilyalı oyuncunun durumu hakkında bilgi almak için bekleyişini sürdürüyor.

Maç, Beinsports 1 kanalından canlı olarak yayımlanacak, bu sayede futbolseverler Türkiye genelinde karşılaşmayı takip edebilecekler. Zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de sakatlıkların etkisiyle nasıl bir performans sergileneceği, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Öncesinde sakatlıkları bulunan Becao ve sarı kart cezalısı Osayi-Samuel maçta görev alamayacak. Ancak sakatlıkları sona eren Fred, Djiku ve Serdar Aziz'in teknik heyetin kararına göre kadroda yer alıp almayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Livakovic, Mert Müldür, Samet Akaydın, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Crespo, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Bu mücadele, hem zirve yarışını yakından ilgilendirecek hem de futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacak.