Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? FB- GS maçı hangi kanalda? Derbi tarihi ne?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? FB- GS maçı hangi kanalda? Derbi tarihi ne?

Trendyol Süper Lig'de nefes kesen zirve yarışı devam ediyor. Ligin 12. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet büyük ilgi çekiyor. İki takım da 31 puanla zirveyi paylaşırken, 18. haftada oynanacak olan derbi maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisine dair detaylar...

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Tarihi ve Saati

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi mücadelesi 24 Aralık Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Futbolseverler, bu kritik karşılaşmanın başlama vuruşunu heyecanla beklerken, rekabetin dozunu artıran maçın kaçıncı haftada oynandığı da merak konusu.

Maçın Yayın Bilgileri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, bu önemli karşılaşmayı ekran başından canlı olarak takip edebilecek. Maçın hakem heyeti, muhtemel 11'ler ve diğer detaylar ise maç öncesinde açıklanacak.

Trendyol Süper Lig'deki zirve mücadelesi içerisinde özel bir yere sahip olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, futbolseverlere büyük bir heyecan vaat ediyor. Her iki takımın da taraftarları, 24 Aralık tarihini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.