Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FENERBAHÇE HATAYSPOR CANLI İZLE: Fenerbahçe Hatayspor Maçı ŞİFRESİZ İZLE! beIN Sports 1 Hatayspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Full Kesintisiz

2 Mart Cumartesi günü kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe Hatayspor maçı beklenmeye başladı. Kritik mücadeleyi iple çeken taraftarlar Fenerbahçe Hatayspor kadrosuna odaklandı. Süper Lig 29. hafta karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe vs Hatayspor maçı canlı izle ekranı geldi. İşte Fenerbahçe Hatayspor maçı şifresiz izle ekranı..

2 Mart Cumartesi günü

Spor tutkunlarının iple çektiği Fenerbahçe Hatayspor maçı araştırıldı. 2 Mart 2024 Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Hatayspor maç kadrosu taraftarların gündeminde ilk sıraya yerleşti. Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Fenerbahçe ile Hatayspor maçı hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Bu akşam kozlarını paylaşacak olan iki takım sahadan galip ayrılmak için hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal, sakatlığını atlatan Fred için kararını verdi. Hatayspor Fenerbahçe maçı canlı izle linki haberimizde yerini aldı. İşte Fenerbahçe Hatayspor maçı şifresiz izle linki..

HATAYSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Hatayspor’a konuk olan sarı lacivertli takım Fenerbahçe kadrosunu oluşturdu. 2 Mart Cumartesi akşamı saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Süper Lig 29. hafta maçında Fenerbahçe ile sahaya çıkacak olan Hatayspor deplasmanında oynayacak oyuncular belli oldu. Teknik direktör İsmail Kartal Hatayspor maçı için sahaya süreceği 11’i netleştirdi. Sakatlığını atlatan Fred için karar çıktı. beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak olan Hatayspor Fenerbahçe maçı şifresiz izle seçeneği geldi.

FENERBAHÇE KADROSU

Livakovic

Osayi Samuel

Çağlar

Bonucci

Ferdi

İsmail

Fred

Cengiz

Szymanski

Tadic

Dzeko

HATAYSPOR KADROSU

Erce

Rivas

Burak

Maksimovic

Cemali

Massanga

Görkem

Boudjemaa

Ömer Faruk

Fernandes

Halil

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Taraftarların beklediği Adanaspor vs Ankara
Sıradaki Haber Adanaspor Keçiörengücü maçı canlı izle full HD! TRT Spor Adanaspor Ankara Keçiörengücü bedava izle! Adana Keçiören maçı kesintisiz izle