Fenerbahçe-Hatayspor maç özetini izle

Fenerbahçe'nin Hatayspor'u 4-2 mağlup ettiği maçın özeti ve detayları..

Trendyol Süper Lig'in 9.haftasında Hatayspor'u Ülker Stadı'nda konuk eden Fenerbahçe rakibini 4-2'lik skorla mağlup ederek maç eksiğiyle kaybettiği liderlik koltuğunu devraldı. Sarı lacivertlilere galibiyet gollerini S. Szymański, B. Osayi-Samuel, E. Džeko ve İrfan Can kaydetti. Konuk takımın gollerini ise F. Ghoulam ve R. Aabid attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6, grup aşamasında 2 galibiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig'de de 9 kez mücadele etti. Sarı-lacivertliler, sırasıyla Gaziantep FK, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, RAMS Başakşehir, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarından 3 puanla ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i mağlup eden Fenerbahçe, bu sezonki seriyle birlikte son 19 resmi maçta galibiyet sevinci yaşadı.

Süper Lig’in 2009-2010 sezonunda ilk 8 maçta 8 galibiyet alarak, en iyi sezon başlangıcına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezon seriyi 9 maça çıkararak kendi rekoru geliştirdi.