Fenerbahçe Maçı Bugün Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Nereden İzlenir?

Sarı lacivertli Fenerbahçe'nin kader günü geldi. Galatasaray mağlubiyeti ardından rota Avrupa Ligi'ne çevrildi. Fenerbahçe rakibi Union Saint-Gilloise oldu. Peki, Fenerbahçe USG maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Union Saint-Gilloise nereden izlenir? İşte yanıtı..

Fenerbahçe Maçı Bugün Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Nereden İzlenir?

Fenerbahçe taraftarları için kritik gün geldi çattı. 26 Eylül Perşembe günü yeşil sahaya çıkacak olan sarı lacivertli ekibin rakibi Union Saint-Gilloise oldu. Galatasaray derbisinde 3-1 mağlup olan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi ilk maçında bugün Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaşacak. Belçika ligi temsilcisi Union Saint-Gilloise karşısında puan arayacak olan Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta belli oldu. Peki, Fenerbahçe USG maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Union Saint-Gilloise nereden izlenir? İşte merak edilenler..

FENERBAHÇE UNION SAINT GILLOISE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

26 Eylül Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe vs Union Saint-Gilloise maçı saat 19,45'te start alacakç UEFA Avrupa Ligi maçı TRT ile Tabii üzerinden naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Avrupa Ligi karşılaşmasında yerini alacak olan sarı lacivertli ekip Union SG ile 3. maçına çıkacak.

Kaynak: Şermin Temur