Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Samsunspor maçı CANLI

Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Samsunspor maçı CANLI

Trendyol Süper Lig'de mücadele devam ediyor. Fenerbahçe, 21. hafta maçında Samsunspor'u konuk edecek. Maç öncesinde merak edilen detaylar arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'ler yer alıyor. İşte detaylar:

Fenerbahçe - Samsunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Samsunspor karşılaşması, 21 Ocak Pazar günü saat 16:00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, beIN Sports 1 kanalını tercih edebilirler.

Fenerbahçe'de 6 Eksik:

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşılaşmasında 6 oyuncusundan yararlanamayacak. Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo ile henüz hazır durumda olmayan Rodrigo Becao, maçta forma giyemeyecekler.

Gönül Dağı ile Samsunspor'un Tarihçesi:

İki takım, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 61 kez karşılaştı. Fenerbahçe'nin 35 galibiyetine karşılık Samsunspor'un 14 galibiyeti bulunuyor. 12 müsabaka ise berabere sonuçlandı. İki ekip arasındaki rekabette Fenerbahçe, attığı 103 gole karşılık, Samsunspor 57 golle cevap verdi. Bu sezonun 2. haftasında oynanan mücadelede Fenerbahçe, Samsun'da Dzeko ve Szymanski'nin golleriyle 2-0 galip gelmişti.

Fenerbahçe'nin İç Saha Performansı:

Fenerbahçe, bu sezon ligde iç sahada 10 maça çıktı. 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden sarı-lacivertliler, iç sahada 33 gol attı. Avrupa Konferans Ligi'nde ise sahasındaki 6 maçı da kazandı. En son ligde Konyaspor'u 7-1 yenerek sezonun en farklı galibiyetini elde etti.

Ligdeki Gol Krallığı:

Fenerbahçe, Süper Lig'de 20 hafta sonunda 53 puan topladı. 18 maçta rakip filelere gol atan sarı-lacivertliler, toplamda 57 gol kaydetti. Edin Dzeko, attığı 16 golle Süper Lig'in gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.

Hakem Bahattin Şimşek:

Fenerbahçe ile Samsunspor arasındaki mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ