Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLE TV8: Fenerbahçe Olympiakos Maçı Şifresiz İzle! UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe Olympiakos Maçı TV8 Canlı Yayın İzle

18 Nisan Perşembe günü kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe Olympiakos maç kadrosu belli oldu. UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek final oynayacak olan Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izle ekranı geldi. Acun Ilıcalı kanalı TV8 canlı yayın başladı. İşte Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izle ekranı..

18 Nisan Perşembe günü

Spor tutkunlarının dört gözle beklediği Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izle şifresiz araştırmaları hızlandı. Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe vs Olympiakos kadroları netleşti. Deplasmanda ilk maçta 3-2’lik skorla sahadan mağlup ayrılan sarı lacivertli Fenerbahçe taraftarına hem galip gelip hem de tur atlayan takım sevincini yaşatmak için hazırlandı. Futbol severlerin odaklandığı Acun Ilıcalı’nın açıklaması ile Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izle TV8 bilgisi geldi. İşte beklenen Fenerbahçe Olympiakos canlı izle TV8 linki..

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLE TV8 EKRANI İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

Milyonlarca taraftarın iple çektiği Fenerbahçe Olympiakos maç günü geldi. 18 Nisan Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe Olympiakos maçı için saat 22.00 beklenmeye başladı. Medya patronu Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ekranında yayınlanacak olan Fenerbahçe Olympiakos maç kadrosu belli oldu. UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Yunan rakibi Olympiakos karşısında en iyi performansını göstermek isteyen Fenerbahçe ilk 11 açıklandı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe Olympiakos karşılaşmasını Alman hakem Tobias Stieler yönetirken yardımcılıklarını ise Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Fenerbahçe Olympiakos maçı dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı yayın Tv8’de..

FENERBAHÇE İLK 11

Livakovic

Osayi

Çağlar

Djiku

Ferdi

İsmail

Fred

İrfan Can

Szymanski

Tadic

Dzeko

OLYMPİAKOS İLK 11

Tzolakis

Rodinei

Ntoi

Carmo

Ortega

Hezze

Chiquinho

Fortounis

Jovetic

Podence

El-Kaabi