Fenerbahçe Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Pendikspor canlı

Fenerbahçe Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Pendikspor canlı

Pendikspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'de yer alırken, Fenerbahçe ile bu ligdeki ilk karşılaşmasına çıkacak. Ancak iki takım daha önce Türkiye Kupası'nda iki kez karşı karşıya geldi. İki takımın şimdiye kadarki mücadelelerinde ev sahibi takımlar galip gelirken, her iki takım da toplamda ikişer gol atmıştı.

Fenerbahçe'nin 20 Maçlık Galibiyet Serisi

Fenerbahçe, son zamanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı-lacivertliler, hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla 20 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Eğer Fenerbahçe, Pendikspor'u da mağlup ederse, lig tarihinde "sezona en iyi başlayan takım" rekorunu 10 maça taşıyacak.

Deplasmanda Gol Yememe Başarısı ve Ligin En Golcü Takımı

Fenerbahçe, deplasman maçlarındaki performansıyla da öne çıkıyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta rakiplerine gol izni vermedi. Ayrıca, 9 maçta attığı 24 golle ligin en golcü takımı unvanını elinde bulunduran Fenerbahçe, kalesinde sadece 5 gol gördü.

Dzeko ve Szymanski Fark Yaratıyor

Sarı-lacivertli takımda, Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski'nin performansı da öne çıkıyor. Dzeko, 9 maçta 7 gol, 4 asistle skora katkıda bulunurken, Szymanski 6 gol, 1 asistle oynadı. İrfan Can Kahveci de 4 gol, 3 asistle takımına önemli katkılarda bulunuyor.

Maç Detayları

Fenerbahçe ile Pendikspor arasındaki maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay olacakken, dördüncü hakem Murat Erdoğan görev alacak. Trendyol Süper Lig'in 10. hafta mücadelesi olan Pendikspor - Fenerbahçe maçı, yarın saat 19.00'da Pendik Stadı'nda oynanacak. Müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.