Fenerbahçe Trabzonspor maçı biletleri çıktı mı, ne zaman çıkacak? FB TS bilet fiyatı kaç lira?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı biletleri çıktı mı, ne zaman çıkacak? FB TS bilet fiyatı kaç lira?

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında futbolseverleri ekrana kilitleyecek bir mücadele yaşanacak. Lider Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk edecek. 10 maçta 10 galibiyet alarak ligde liderliğini sürdüren Fenerbahçe'nin bu zorlu maçı öncesi taraftarlar bilet bilgilerini merak ediyor.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

4 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşma, futbolseverlerin merakla beklediği maçlardan biri olacak.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ ÇIKTI MI?

Bu dev karşılaşmanın biletleri henüz satışa sunulmadı. Ancak biletlerin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatlarına dair tüm detaylar belli olduğunda bilgi verilecek.

FENERBAHÇE'NİN LİGDEKİ BAŞARISI

Sarı-lacivertliler, ligdeki başarısını 10 maçta 10 galibiyetle sürdürüyor. +24 averajla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, tarihi bir rekoru da elde etti. 1992-93 sezonunda Kocaelispor'un 10. haftalarda elde ettiği en fazla gol averajı rekoruna eşitlik getirdi. Takımın golcüsü Dzeko ise Pendikspor maçında hat-trick yaparak maç topunu kazandı. Aynı zamanda Dzeko ve Galatasaray'ın forveti Icardi, 10'ar golle gol krallığı yarışında başı çekiyorlar.

TRABZONSPOR'DA SON DURUM

Trabzonspor ise son maçında Fatih Karagümrük ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bu maçta ilk yarıda isabetli şut olmaması dikkat çekerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından çıktığı ikinci maçta ilk puan kaybını yaşadı. Bu beraberlik, bordo-mavililerin bu sezon aldığı ilk beraberlik oldu.