Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu mücadelede maçın hakemi Zorbay Küçük olacak. Maçın hakemi olarak atanmasının ardından Zorbay Küçük'ün kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu.

Fenerbahçe, Kadıköy'deki sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak bu maçta, MHK'nin Dijital Atama Yöntemi ile belirlediği hakemler arasında Zorbay Küçük de yer aldı. MHK'nin yaptığı açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 11. hafta müsabakalarında görev alacak hakemler Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi." ifadeleri kullanıldı.

Zorbay Küçük Kimdir? 1992 doğumlu Zorbay Küçük, Adana'nın tanınmış isimlerinden eski futbolcu ve teknik direktör Feyzullah Küçük'ün oğlu olarak biliniyor. Eğitim hayatına Adana Erkek Lisesi'nde devam eden Küçük, Adana Çukurova Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun oldu. 2010 yılında hakemliğe adım atan Küçük, Süper Lig kariyerine 2017-2018 sezonunda oynanan Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçıyla başladı.

FIFA kokartı sahibi olan Zorbay Küçük, UEFA'nın düzenlediği sınavları geçemediği için, ocak ayına kadar UEFA organizasyonlarında görev alma hakkını kaybetti. Ancak yereldeki başarılı performansıyla dikkat çeken Küçük, geçtiğimiz yıl oynanan bir Fenerbahçe-Trabzonspor maçında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğramıştı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki bu zorlu maçta gözler, sahadaki futbolcular kadar Zorbay Küçük'e de çevrilmiş durumda. Maçın hakemi olarak atanmasının ardından taraftarlar, Zorbay Küçük'ün maçı nasıl yöneteceğini merakla bekliyor.