Fenerbahçe'de Ali Koç'un teknik direktör kararı belli oldu! Jose Mourinho ile anlaşma sağlandı...

Trendyol Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren ve gelecek sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girecek olan Fenerbahçe'de yapılacak olan başkanlık seçimi merakla bekleniyordu. Teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda ikna edildi

Fenerbahçe'de Ali Koç'un teknik direktör kararı belli oldu! Jose Mourinho ile anlaşma sağlandı...

Gelecek sezon hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ve gözünü haziran ayında gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine çeviren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mevcut başkan Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçecek olan başkanlık yarışı öncesi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün de kim olacağı merak ediliyordu. Sky Sport'un haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco, Jose Mourinho ile anlaştı. Resmi açıklama yapılacak.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Ayrıca Yağız Sabuncuoğlu'nun haberinde de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve Koç'un Acun Ilıcalı ile birlikte Londra'ya gideceği belirtildi. İkilinin Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyeceği kaydedildi.

GÖRÜŞMESİ İPTAL OLDU

Haberin devamında Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktör ile bugün görüşeceğini açıklamıştı. Yıldırım ile Mourinho arasındaki görüşme iptal oldu. Öte yandan sarı - lacivertlilerin teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını resmen ayırdığı kaydedildi.

Kaynak: Gazete Duvar