Fenerbahçe’de sezonun açılış maçında avantaj arayışı

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçına çıkacak olan Fenerbahçe, deplasmanda İsviçre'nin Lugano takımıyla mücadele edecek.

Fenerbahçe’de sezonun açılış maçında avantaj arayışı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda mücadele edecek.Thun Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma, TSİ 21.30'da başlayacak. Maçın hakemliğini Portekizli Tiago Martins yapacak, yardımcı hakemler ise Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro olacak. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılma hakkı kazanan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırıp yeni sezon için dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşmıştı. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde 2024-2025 sezonunun ilk maçına çıkacak olan sarı-lacivertli ekip, tur için avantaj sağlamayı amaçlıyor. Maçın rövanşı ise 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de gerçekleştirilecek.

OLASI RAKİPLER

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'ya elenmesi durumunda, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda karşılaşabileceği olası rakipler ise şunlar olacak: AFC Ajax veya FK Vojvodina, Molde FK veya Silkeborg IF, FC Dynamo Kyiv veya FK Partizan'ın mağlubu, ve Wisła Kraków veya SK Rapid Wien. Fenerbahçe'nin yeni sezon için transfer ettiği futbolcular ve teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçlarına çıkacak. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında sarı-lacivertli takımın ilk resmi maçına Lugano karşısında çıkacak. Yeni transferler Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Levent Mercan ve Cenk Tosun ise UEFA kadrosuna dahil edilirlerse, bu maçta ilk kez sahaya çıkacak.

MUHTEMEL 11 İSİMLERİ

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında sahaya çıkması muhtemel ilk 11'i şöyle: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko

Kaynak: SÖZCÜ