Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FENERBAHÇE’DE YENİ HEDEF SAMARDZİC Mİ? Samardzic kimdir? Samardzic nereli? Samardzic kaç yaşında?

Orta sahayı güçlendirmek için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin rotayı İtalya Ligi olarak belirlediği iddia edildi

Orta sahayı güçlendirmek için

Orta sahayı güçlendirmek için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin rotayı İtalya Ligi olarak belirlediği iddia edildi. Udinese Calcio takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Lazar Samardzic, 24 Şubat 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 72 kilo olan Lazar Samardzic, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11’de 28 maça çıkan Lazar Samardzic, 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür.

HEDEF 22’LİK YILDIZ…

Sarı-Lacivertliler’in bu doğrultuda listesine aldığı isimlerden birinin Serie A’da Udinese forması giyen Lazar Samardzic olduğu belirtildi.

Sırbistan ve Almanya vatandaşlığı bulunan 22 yaşındaki futbolcu ön libero ve merkez orta sahada oynayabiliyor. 20 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunan yıldız oyuncunun kulübü ile olan kontratı da 2026 yılına kadar devam ediyor.

Daha önce Almanya’nın köklü ekiplerinden Hertha Berlin ile Leipzig’in başarısı için de top koşturan Samardzic, profesyonel futbol kariyerinde çıktığı 171 maçta 69 gol attı ve 34 de asist yaptı.

34 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 34 resmi maça çıkan Lazar Samardzic bu karşılaşmalarda 6 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.