Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe’nin Maçı Ne Zaman? Bu Hafta Fenerbahçe’nin Maçı Yok Mu? Trendyol Süper Lig Fenerbahçe Fikstür

Fenerbahçe taraftarları için Trendyol Süper Lig araştırmaları hızlandı. 8. hafta heyecanının tam gaz devam ettiği bugünlerde Fenerbahçe’nin maçı ne zaman sorgulandı. Toplamda 16 puanı olan sarı lacivertlilerin atak takvimi belli oldu. Peki, bu hafta Fenerbahçe’nin maçı yok mu? İşte yanıtı..

Fenerbahçe taraftarları için Trendyol

Taraftarların odak noktası olan Trendyol Süper Lig 8. hafta heyecanı başladı. Temsilcilerimizin UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarındaki maçları tamamlandı. Yeni haftaya girişle birlikte gözler Fenerbahçe maç takvimine çevrildi. 16 puanla listede 2. sırada yer alan Fenerbahçe bu hafta Süper Lig fikstürüne adını yazdırmadı. Peki, Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe’nin maçı yok mu? İşte merak edilenler..

BU HAFTA FENERBAHÇE MAÇI YOK MU?

Trendyol Süper Lig fikstüründe 19 takım yer aldığı için her hafta bir takım haftayı pas geçiyor. Bu haftanın bay geçen takımı ise Fenerbahçe olarak açıklandı. Süper Ligde 8. hafta karşılaşmaları Kayserispor ve Gaziantep Futbol Kulübü ile başladı ancak Fenerbahçe listede yok. Fenerbahçe oyuncuları bir sonraki maçlarına 20 Ekim 2024 Pazar günü çıkacak. Fenerbahçe’nin yeni rakibi deplasmandaki Samsunspor olacak.