Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe’ye İzmit’ten bir futbolcu daha!

İlimiz ve ülke kadın futbolunun lokomotif takımlarından Kocaeli Kadın Futbol Kulübünde yetişen Gülbin Hız, Fenerbahçe’ye transfer oldu.

İlimiz ve ülke kadın

MİLLİ GURURUMUZ

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü teknik direktörü Hasan Alemdar’ın yetiştirdiği yıldızlar arasında yer alan Gülbin Hız, futbol hayatına Gölcükspor’da başladı. Ardından Derincespor, Konak Belediyespor, Trabzon İdmanocağı ve en son Gaziantep ALG takımlarında şampiyonluklar yaşadı. Alt yaş Milli Takımları ve A Milli Takım olmak üzere toplam 65 kez Ay Yıldızlı formayı giyen başarılı savunmacı, bundan sonraki kariyerine mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Fenerbahçe ile devam edecek. Gülbin, yine Kocaeli Kadın FK’nın Milli gururları İlayda Cansu Kara ve Mesude Alayont ile takım arkadaşı oldu.

FENERBAHÇE’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Transfer süreci ile ilgili Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol takımı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında geçtiğimiz sezon ALG Spor’da forma giyen Gülbin Hız’ı kadrosuna kattı. 29 yaşındaki defans oyuncusu, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Oyuncumuza ‘Kulübümüze Hoş Geldin’ diyor; çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.”