Fenomen Nevra Bilem kimdir? Nevra Bilem kaç yaşında, nereli?

Gelin Evi yarışmasıyla tanınan ve sosyal medyada lüks yaşantısını paylaşan Nevra Bilem, adı dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Peki, kimdir Nevra Bilem?

1996 yılında Bursa'da doğan Nevra Bilem, Gelin Evi programıyla geniş kitleler tarafından tanındı. Evli ve iki çocuk annesi olan Bilem, sosyal medya hesapları üzerinden lüks yaşamını takipçileriyle paylaşıyor.

Ancak son günlerde, altınlarını çektiği videolar ve yaptığı reklamlarla takipçilerine ürün sattığı, ancak parayı almasına rağmen ürünleri göndermediği iddialarıyla gündeme geldi. Hakkında 30'a yakın şikayet bulunan Bilem'in mağdur olan bir takipçisine attığı ses kaydı ise dikkat çekti.

Nevra Bilem'in avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada ise iddiaların asılsız olduğu ve mizansen olduğu ifade edildi. Buna karşın, sosyal medya fenomeni hakkında dolandırıcılık ve kara para aklama gibi ciddi suçlamalar yapıldı.

Müvekkilinin ailesinin gelir kaynaklarının sınırlı olduğunu belirten avukat, TV yayınlarındaki haberlerde bahsi geçen güzellik merkezi veya benzeri satış faaliyetlerinin asılsız olduğunu savundu. Ayrıca, müvekkilisinin videolarının popüler trend içerikler olduğunu ve amacının takipçi sayısını artırmak olduğunu belirtti.

Gelin Evi yarışmacısı, sosyal medya fenomeni Nevra Bilem'in yaşadığı bu olaylarla ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.