Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ferit- Seyran aşkını etkileyecek yeni gelişme! Yalı Çapkını 56. bölüm fragmanı nefes kesti… Serter geliyor!

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını, son olarak yeni bölüm tanıtımları ile olay yarattı. 56’ncı bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan fenomen dizi, Ferit- Seyran hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. İşte yeni bölüme dair ayrıntılar…

Ekranların en sevilen dizilerinden

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Türkiye’de ünlü bir altın markasının sahiplerini anlattığı düşünülen gerçek hasta hikayesinden senaryolaştırılan Yalı Çapkını, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldıkları sevilen dizide yaşanan gelişmeler, her hafta izleyicileri ekranları başlarına kilitlemeyi başarıyor.

Son bölümlerinde Ferit- Seyran aşkını zedeleyen hatta bitme noktasına getiren gelişmeler sebebi ile izleyicilerini bir hayli kızdıran Yalı Çapkını, son olarak bu hafta yayınlanacak olan 56’ncı bölümünün tanıtım videoları ile gündeme geldi.

Kazım Ağa’nın Orhan’ın adamları tarafından vurulması ve bunun üzerine de Seyran’ın Ferit’in desteği ile yurt dışına çıkmak üzere iken Orhan’ı yakalatması, bu ilişkinin artık dönülmez bir yola girmiş olduğunu düşündürmüştü. Ancak diziden ağızları açıkta bırakacak yeni bir fragman geldi. Yalı Çapkını izleyicisi, o fragman karşısında adeta şok geçirdi.

PELİN’İN ÇOCUĞUNUN BABASI KİM?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da cuma akşamı saat 20:00’de izleyicinin karşısına çıkacak olan Yalı Çapkını, yeni bölüm tanıtımları ile herkesi şaşkına çevirdi. Kazım Ağa’dan af dileyen Ferit’in dizlerinin üzerine çöktüğü görülürken bir gelişme de Pelin tarafında yaşandı.

Diziden ayrıldığı düşünülen Buçe Buse Kahraman, canlandırdığı Pelin karakteri ile şoke edici bir geri dönüş yapmıştı. Yurt dışından karnı burnunda dönen Pelin, bebeğinin babasının Ferit olduğunu açıklamış ve bunun üzerine de Seyran evi terk etmişti. Pelin’den çocuğu olacağını düşünen Ferit ise bebek hatırına her şeyi sineye çekmiş ve Pelin’in yalıda yaşamasına izin vermişti.

Yalı Çapkını izleyicisi başından beri Pelin’in bebeğinin babasının Ferit olmadığını savunmuş olsa da senarist haftalardır bu düşünceyi destekleyen bir sahne yazmamıştı. Ancak yeni bölümün tanıtımı, her şeyin aniden değişeceğinin sinyalini verdi. Ferit’ten ayrı olduğu bir dönem Serter ile ilişki yaşayan Pelin, bu kez gerçekten köşeye sıkışacak. Serter’in, bebeğin babası olduğu tahmin ediliyor.

FERİT DE ÖĞRENECEK

Serter’in gelişi ile dizinin seyrinin değişmesi beklenirken Ferit’in de Serter’in gelişini görecek olması ortalığı karıştıracak. Öyle ki Pelin’in kuzeni Ferit’e Serter’in bebeğin babası olduğunu düşündüğünü söyleyecek. Seyran’ın ise bu gelişmelerin ardından Ferit’e dönüp dönmeyeceği henüz bilinmiyor.