FETHULLAH GÜLEN MANEVİ OĞLU ENES KANTER İTİRAF: Enes Kanter Kimdir, Kaç Yaşında? Enes Kanter Hangi Takımda? Enes Kanter Babası Kim?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen Enes Kanter flaş itiraf geldi. Abi dediği kişilere 110 milyon dolar verdiğini itiraf eden Enes Kanter şu an kiralık evde kaldığını söyledi. Enes Kanter son video ardından araştırmalar hızlandı. Peki, Enes Kanter kimdir, kaç yaşında? Enes Kanter babası kim? İşte yanıtı..

FETHULLAH GÜLEN MANEVİ OĞLU ENES KANTER İTİRAF: Enes Kanter Kimdir, Kaç Yaşında? Enes Kanter Hangi Takımda? Enes Kanter Babası Kim?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olan Enes Kanter araştırmaları hızlandı. Basketbolcu Enes Kanter dünyadaki FETÖ'cülere seslendiği videonun ardından araştırılmaya başladı. Örgütten abi dediği kişilere bugüne kadar 110 milyon dolar verdiğini itiraf eden Enes Kanter son dakika açıklaması geldi. Verdiği paranın Türkiye dahil dünyadaki FETÖ'cülere aktarıldığını açıklayan Enes Kanter kariyeri sorgulandı. Peki, Enes Kanter kimdir, kaç yaşında, nereli? Enes Kanter hangi takımda? İşte Enes Kanter itiraf..

ENES KANTER İTİRAF SON DAKİKA

Örgüte 110 milyon dolar verdiğini söyleyen Enes Kanter, Uzun zamandır birçok arkadaşımız Enes Kanter banka hesabını niye açıkladı, o kadar parayı niye verdi, 110 milyon dolar nereye gitti diye soruyor. Birçok gittiğim sohbette belki şakayla karışık arkadaşımız zaten Enes'in tuzu kuru, adamın bankada milyonlarca doları sürdüğü milyon dolarlık arabası var diyenlere de hakkımı helal ediyorum. Benim ne evim var ne de arabam. Hala küçük bir evde kirada yaşarım arabam da yoktur" dedi.

ENES KANTER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

20 Mayıs 1992 Zürih doğumlu Enes Kanter Freedom Amerikalı-Türk basketbolcudur. 2.11 m boyunda olan Enes Kanter pivot pozisyonunda görev alıyor. Basketbol hayatına Samanyolu Koleji'nde başlayan Enes Kanter Fenerbahçe Ülker, Kentucky Wildcats, NCAA, Utah Jazz, Oklahoma City Thunder formaları giydi.

Kaynak: Yeni Şafak