Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fikret Hocaoğlu: İzmitliler artık bu numaraları yemiyor

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepki gösterdi. Hocaoğlu, “Mesaj sistemi üzerinden Tutuş’u yıpratacağını düşünüyor. İzmitliler artık bu numaraları yemiyor” dedi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Denetim Komisyonu Başkanı Fikret Hocaoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in 2023 yılında 132 milyon 157 bin mesaj attığını, mesajlar için toplam 1 milyon 453 bin 658 lira para harcadığını ifade etti. Hocaoğlu Kaplan’ın belediye bütçesinden propaganda yaparak cumhur ittifakı adayı Muharrem Tutuş’u yıpratmaya çalıştığını ifade etti.

“İNSANLARI KANDIRIYOR”

İşte o açıklama: “Denetim Komisyonu Başkanı olarak; Son işçi sayısı bilgisini yazılı olarak istediğim halde vermeyen ve sayıyı saklayan İzmit Belediye Başkanı, sokakta kendisine 5 yılda kaç işçi aldınız diyen bir hemşehrimize “hiç işçi almadım sizi kandırıyorlar” dedi.

“YİNE İŞÇİ SAYISI BELİRTİLMEMİŞ”

2023 yılında toplamda 1 milyon 453 bin 658 TL tutarında para harcadığı, belediyenin kurumsal SMS sistemi üzerinden vatandaşlara attığı mesajında yine işçi sayısını belirtmemiş.

“YIPRATACAĞINI DÜŞÜNÜYOR”

İzmit’li hemşehrilerimize, 2023 yılında 132 milyon 157 bin adet mesaj atarak sadece siyasi propoganda yapan Hürriyet, 2024 yılında da yine vatandaşlarımızın paralarıyla ödenen mesaj sistemi üzerinden aklınca Cumhur İttifakı Adayımız Muharrem Tutuş’u yıpratacağını düşünüyor.

“HESABINI KENDİSİNE SORACAKLAR”

İzmit’li hemşehrilerimiz artık bu numaraları yemiyor! 31 Mart akşamında, İzmit Belediyesi bütçesinden yürüttüğü seçim propogandasının hesabını İzmit’li hemşehrilerimiz kendisine soracaktır.

“ÖZÜR DİLEMEYE HAZIRIZ”

İstediğimiz halde gerçek sayıyı bizden saklayan Hürriyet’i laf kalabalığını bırakarak, kamuoyuna İzmit Belediyesi ve iştiraki olan Sarbaş ile Bekaş’ta toplam kaç işçi çalışıyor açıklamasını bekliyoruz. Eğer dediği gibi hiç işçi almamış ise kendisinden özür dilemeye hazırız. Aksi halde kendisini, yanılttığı tüm İzmit’li hemşehrilerimizden özür dilemeye davet ediyoruz…”