Filistin'e destek yürüyüşünde İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy serbest mi bırakıldı? Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy kimdir?

Galata Köprüsü'nde gerçekleşen Filistin ve şehitlere destek mitinginde, Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy, tutuklandıktan sonra mahkemenin kararıyla serbest bırakıldı.

Ege Akersoy Serbest Bırakıldı

1 Ocak günü Galata Köprüsü'nde düzenlenen Filistin ve şehitlere destek mitinginde yaşanan olayın ardından Türkiye'nin gündemine oturan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy, mahkemenin kararıyla serbest bırakıldı.

Ocak'ın ilk günlerinde, Filistin için destek mitinginin bitiminde Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy'un tutuklanması büyük yankı uyandırmıştı. Aralarında yaşanan tartışma sonrasında gerçekleşen saldırı, tüm Türkiye'de geniş bir şekilde konuşuldu.

Mahkemeye çıkan Ege Akersoy hakkında alınan kararla serbest bırakıldı. Kararın ardından sosyal medyada ve kamuoyunda çeşitli tartışmalar başlarken, saldırıya uğrayan İsmail Aydemir'in durumu da yakından takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ