Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filmlere konu olacak hikaye: Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile bağlantı kurdu!

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, seneler evvel kaybolan annesini aramak için Müge Anlı’nın programına çıkmayı istediğini belirtmişti. Bu istek karşılıksız kalmadı; Müge Anlı, Duygu Nebioğlu’nu programına davet etti. İşte detaylar…

Metin Akpınar’ın kızı Duygu

Ekranların ünlü sunucusu Müge Anlı, yapmış olduğu programlarda elde ettiği başarılarla isminden söz ettiriyor. Yeri geldiğinde kayıpları bulan yeri geldiğinde cinayetleri çözen Müge Anlı hafta içi her gün izleyicilerin evlerine misafir oluyor. Son olarak Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar önce kaybolan annesini bulmak için Müge Anlı’ya çıkmak istediğini ifade etmişti. Müge Anlı bu çağrıya yanıt verdi. İşte Duygu nevi oğlunun annesinin kaybolması ve diğer detaylar.

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, annesini Müge Anlı’nın programında arayacak. 2010 yılında annesiyle son kez görüşen Nebioğlu, o zamandan beri ondan haber alamıyor. Artık tek umudu Müge Anlı.

DUYGU NEBİOĞLU ANNESİNİ NEDEN ARIYOR?

Duygu Nebioğlu, Sabah’tan Tuba Kalçık’a verdiği röportajda annesini aramasının nedenini şöyle açıkladı:

“Annemi en son 2010 yılında gördüm. O zaman babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim. Annem Almanya’da yaşadığı için görüntülü haberleşiyorduk. Çok da ağladık. Ama beni bir daha ne aradı ne sordu. Ne amcalarım ne de teyzelerim ona ulaşmam için bana yardımcı olamıyor.”

MÜGE ANLI DUYGU NEBİOĞLU’NA YARDIM EDECEK

Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı’dan yardım istediğini de söyledi: “Annesi öldüğünde Türkiye’ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı’dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı’yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona.”

Tuba Kalçık, bu röportajı sosyal medya üzerinden paylaştı ve gönderiye Müge Anlı’yı da etiketledi. Bu isteğe kayıtsız kalmayan Müge Anlı da, herkese kapılarının açık olduğunu ve her zaman beklediklerini ifade etti ve Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nu programına davet etti.

Duygu Nebioğlu’nun annesini bulma hikayesi, birçok izleyiciyi duygulandırdı. Müge Anlı’nın programına katılarak annesine ulaşabilecek mi? Bu sorunun cevabını en kısa zamanda Müge Anlı’nın programında göreceğiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor